Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anonimus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Anonimus 2009.02.11 10:47:45
Egész jól indult ez a kis "szar". Már azt hittem, hogy a végén lesz egy legalább olyan terjedelmű tanító jellegű rész, mint maga a bevezető szakasz, ami azt ecseteli, hogy a honfoglaló magyarok milyen hitvány népek voltak, s hogy semmivel sem viselkedtek különben, mint MA a CIGÁNYOK...

viszont a végére elfogyott az életbölcsesség a tolladból kedves TWÁ. Lezártad egy rövid kis bekezdéssel, amiben azt sugallod, hogy majd ezek a cigók is integrálódnak, ahogy a magyarok is tették 1000 évvel ezelőtt...

Csak van néhány különbség a két példa között, ami nagyon is baszni tudja az olvasóknak azon részét, akik felfogták, hogy miről is szól a cikk.

1. A honfoglaló magyar törzsek kevesebb, mint 2 évtizeden keresztül folytatták a kihágó életmódukat, s az sem kizárólag lopásból, gyilkolásból és erőszakból állt. (ezt legfejlebb a liberális értelmiség szereti hangoztatni)

2. Az akkori magyarok nem Európa pénzén nőttek fel, nem az Európai adózók pénzén élősködtek, s amikor kaptak a pofájukra, akkor senki nem jött azzal a dumával, hogy rasszizmus, emberi jogok, stb. Ma ha kezet emelsz egyetlen tetű cigóra, azonnal tele lesz az országos média, s szintén a ballib média okádja majd magából, hogy ez a rohadt magyar nép mennyire kitaszító, és nem tiszteli a kisebbségeket.

3. Ahogy annak idején a magyarok kezére basztak, amikor rosszalkodtak, úgy most ezt csak komoly ombudsmani felügyelet alatt lehet megtenni. Akkor mindenkinek az volt az érdeke, hogy a magyarok integrálódjanak, minél hamarabb, ha kell radikális eszközök útján. Ma van az orszgának egy oldala (erős ballib többséggel), akinek vezetői még mindig leváltanak egy rendőrfőnököt, ha az felemeli szavát ezekkel a hitvány férgekkel szemben. Politikai tőke egyes pártoknak a jobboldallal való riogatás, melynek során tökéletesen igyekeznek elmosni ezeknek a mocskoknak a tényleges felelőségét.

4. ELTELT 1000 ÉV!!!!!!!!!!!!!!! nehogy már ölbe tett kézzel mosolyogva nézzük, hogy amíg az egész világnak sikerült civilizálódnia, addig ez szegény kis cigány tábor, akárhogy is igyekezett, nem tudott beilleszkedni... Miért nem????

mert NEM IS AKART!!!! tökéletes haszonélvezői a naaaagy MSZP-s szolidáris hálónak, amibe a 4 millió adófizető teszi bele a pénzét. Ők meg élősködnek, öldökölnek, rettegésben tartanak településeket, falvakat, s amikor a valaki a kezükre akar csapni, akkor meg jön Gyurcsány Ferenc és leváltja a rendőri vezetőt....

a hülye magyar meg csak fizessen, hogy ezek zavartalanul szaporodjanak...
w Száz robotot, ezeret! 2007.04.16 05:00:00
Látom, Charles Simonyi magyar hős lett. Büszke rá nemzete. Hogy Simonyi minek örül, azt tökéletesen értem. Hogy a magyar mint állatfajta minek, azt egyáltalán nem. Emberek! Charles Simonyi azért lehet odafönn, mert idejében elmenekült ebből a kurva országból. Amikor ő…..
Anonimus 2007.04.16 18:52:06
Egész szépen elterelődött ez a dolog a magyar oktatást elemző hozzászólások irányába...

Had lökjek én is egy két velős gondolatot a témához.

De had kezdjem először a cikk elejével:

"mert idejében elmenekült ebből a kurva országból"

biza volt az úgy, hogy véreink hátukra baszták a sátrat és elmenekültek innen. Volt úgy, hogy még utánuk is lőttek. Na persze nem azért, hogy majd itthon dolgozza ki a zseniális ötletét, hanem azért, hogy véletlenül se lássa meg, hogy milyen is az a "rothadó kapitalizums"

A helyzet egyébként pontosan olyan, mint régen volt. Azzal a különbséggel, hogy ma a miniszterelnökünk nem, hogy nem lövet utánunk, hanem egyenesen elküld a picsába : " tessék!! el lehet menni"

Hiszen melyik ballib vezetőnek érdeke, hogy ebben az országban valóban értelmes, gondolkodni tudó embereket neveljünk?

- az a jelenlegi baloldal szavazóbázisának szignifikáns megcsappanásával lenne egyenlő...

hiszen utána már lehet többen visszakérdeznének, hogy tényleg dübörög a gazdaság és valóban nagy a jólét? és hogy hogy is van ez pénzügyminiszter úr.

Mert ha az emberek csak annyit tudnak a gazdaságról, mint ma, akkor semmi gáz nincs. Szélnekeresztjük a postásokat pár ezere forinttal választás előtt és ismét mi navigálhatjuk a szekeret 4 évig...

viszont, ha megtanitjuk az embereket gondolkodni, akkor az lehet, hogy nem csak kővel fogja dobálni a TV székházat, hanem feltesz fogós kérdéseket. Sőtt, ami még rosszabb: meg is válaszolja magának, és legközelebb az x-et már nem ilyen hitvány emberek neve alá teszi..

A magyar oktatási rendszer pedig közel sem olyan szar, ahogy azt sokan kiabálják. Valóban volna sok apró tenni való, de nem hinném, hogy gyökeres átalakítás kellene..

kiváltképp nem olyan, mint ami épp most zajlik. Röhej amit ma egy "érettségi vizsgán" elvárnak egy diáktól. Ez annak az oktatásnak a megcsúfítása, amit szerencsétlenekkel 12 évig művelnek előtte..

Kéremszépen: az átlag mindig torzít, s ha már az elején elnagyoljuk a dolgokat, amiből ugye mindenki felejt, akkor milyenek lesznek azok a későbbiekben. Hogy akarunk ma egy egyetemen megtanítani egy gyereket komoly tudományokra, ha fényévnyi szakadék van a középiskolai követelmények és az egyetemi szint között??

Elvileg az egyik közvetlen követi a másikat nem?

Az pedig, hogy ma magyarországon csak az nem akreditál felsőoktatási szakot, aki nem akar, az pedig a röhet teteje. Valóban fájdalmas és lincshangulatot előidéző, de valakinek már meg kellene tenni, hogy kiáll és azt mondja: "hölgyeim és uraim, van 40 olyan államilag finanszirozott felsőoktatási intézmény magyarországon, ami egy kalap lófaszt sem ér...

a diákok, kezükben a papirral csalódnak, hiszen kinevetik őket a munkáltatók, a szülők elkeseredettek, hogy ezért öltek ennyi pénzt a gyerekbe, a munkáltatók meg nem győznek kifogást találni és horribilis pénzeket forditani arra, hogy valóban megfelelő munkaerőt találjanak.

Közben a szakmunkás proli meg le van nézve, mert, hogy nincs diplomája, ami csak azért nincs, mert nem volt hajlandó félévente 120 ezret letenni valamiért, amit egy kis utánajárással önmaga is meg tud tanulni..

Persze nem kell ezeket az intézményaeket sem bezárni.. Ha a nebuló úgy érzi, hogy nem tud aludni a diplomának nevezett keményfedeles karton nélkül,hát nosza rajta, menjen tanuljon a többi pajtásával együtt, csak a tanárok bérét, a villanyszámlát, a fűtést azt dobják össze ők.. Ergo,az állam ne úgy kompenzáljon, hogy megvámol mindnekit, hanem úgy, hogy kevésbé hatékonyakat önfinanszirozás felé tereli..

És mi van most:

súlyos lóvékat fizetünk azért, hogy be ne zárják véletlen a kiskunbivalybasznádi kommunikációs és menedzsment biznissz szkúlt..

aki pedig végzett és megvan hozzá az esze, az fogja magát és lelép a UK-ba évi 60.000 fontért melózni..

jól teszi...

ráadásul a családját 100x jobb körülmények között tudja tartani, mintha a léhűtő csaló disznó kormányunk "újraelosztó szociális hálójára" bízná




w Emberarcú hüllő 2007.04.02 06:00:00
Az SZDSZ elnöke Kóka János, a végeredmény nem okozott meglepetést, legfeljebb a szoros verseny. A legitimáció ahhoz kevés, hogy Kóka azt tegyen a párttal, amit akar. De bizonyára megpróbálja. Hogy mit, arról már írtam: a Magyar Kapitalista Párt létrehozását. Kell, kell, kell…..