Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ggeza

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#503 Kevésbé híres pályaívet futott, de a szovjetek is összevagánykodtak egy űrsiklót. A program - és az első példány - neve Buran volt, ami szumma egy tesztrepülést élt meg, de legalább sokba került. A nekem is kell, ha a másiknak van óvodás attitűd nagyhatalmi változatának…..
A jövő héten lesz egy éve, hogy az új regényen dolgozom. Sok részlet máshogy alakult, mint azt a tervezéskor képzeltem - többek között azt hittem, tavasszal kész leszek, vagy hogy megáll a teljes szöveg 400 ezer karakter alatt (nemrég hagytam magam mögött a félmilliót) - de az nem, hogy mit akarok…..
Ma reggel egy barátom küldött nekem mosolyogva egy videót, hogy lám-lám, van hóhelyzet máshol is, nem csak Magyarországon. A videó alapján a Japán Vasút is küzd a hóval... ...viccet félretéve: a mai napra egy roppant látványos japán videót ajánlok a figyelmetekbe az idei télről. Japánban is esett…..
Hungarian Cycle Chic Őszi napfény 2009.10.22 13:59:00
Mivel úgy jártunk, mint az egyszeri éjszakai postoló, miszerint az este beidőzített post (hideg, őszi időben bicikliző sapkás lány) reggel egy megváltozott világban élesedett (napfény, jó idő), ezért gyorsan le is szaladtunk fotózni, hogy friss, ropogós aktualitás díszelegjen a…..
Van e neked küllőkártyád? Nincsen? Tré... 3 velünk töltött este után jár egy ilyen névre szóló lapocska, csak jelezd itt egy kommentben, hogy összejött a minimumod és a következő túránkon jól meg is kapod a magadét. Akik eddig megkapták:- papicspeter  - Ypse -…..
Tegnap(június 28.) meg alapítottuk a pringapóló csapatunkat Szoldi, Kicsi, Lovag és jómagam(kanaan) részvételével. A név választás még kérdéses, de a sok borulás miatt felvetődött a P.A.N.D.E.R név, ami annyit takar, hogy "Póló A Nem Defektes Egyének Részére".…..
Egy héttel ezelőttre ígért választ Török Ottó NUSI-főigazgató a Gyakorló Jégcsarnokkal kapcsolatos hokis kérdésekre. A válasz nem érkezett meg, ezért a 7 sajtóközleményt adott ki. Az eltelt időszakot nem töltötte tétlenül a másik fél sem, Török Ottó két komoly…..