Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsu.zsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzt vagy életet? Szól az örökbecsű kérdés a Megkerült cirkálóban, de ha "Pénzt vagy a számítógépen tárolt dokumentumokat" lenne a felvetés, akkor már sokan nem mosolyognának ennyire Wagner úri derűvel. A hamis antivírusok után, pontosabban mellett itt a…..
zsu.zsi 2009.04.02 13:22:59
Hopp, a fele eltűnt... :-D megpróbálom máshogy írni, úgy látszik nem szereti a böngésző :-DD tehát:
-a metát a kulcsszavak miatt
- kisebb mint jel a href="
www.adathalasz.com" nagyobb mint jel Csali link szöveg kisebb mint jel /a nagyobb mint jel
- kisebb mint jel img src="url" /nagyobb mint jel
- kisebb mint jel script nagyobb mint jel
Azt akartam még írni, hogy a scriptet szerencsére ki lehet kapcsolni, így avval nincs nagy gond. Ha az img src=" után pedig futtatható file pl. .exe van, akkor mondjuk vili, hogy gáz van az oldallal. Melyik tag vagy attribute után írt szöveg lehet még necces?

A cikkben azt írtad, hogy ez a Furkó az MBR-ből indul. Amikor scannel az ESS4 akkor ugye a partíciós táblában is megnézi, hogy mi van ott?
Nem várt meglepetésre derült fény: két budapesti végzős egyetemista munkája a világszerte fejtörést okozó Conficker féreg és a köré épített botnet hálózat. A két letartoztatott fiatal az első kihallgatáson elismerte ugyan, hogy valóban ők készítették a programot, illetve…..
A vicces cím ellenére komoly dologról van szó. A Sophos által kezdeményezett akciónak az az oka, hogy Ausztráliában minden hatodik számítógép már egy botnethálózat tagja. A kampány legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet erre a káros jelenségre, erősítse a felhasználók…..