Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SW600 (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig még egyszer sem gondolkodtam el rajta, hogy 120 km/h-nál le kéne hajtanom a sisakrostélyt. Az elhatározás már korábban megszületett, csak a kivitelezés volt homályos. Kellett egy jármű, ami városban gyors, nem bubog, viszont százharminccal megy az autópályán,…..
SW600 (törölt) 2010.09.01 17:23:09
@tommodore: Volt Helix-em. Szuper cucc, csak kicsit gyenge.17 ló, egy teherautó előzéshez kicsit kevés ma. Viszont az , ahogyan megy illetve lebeg az út felett, fantasztikus.Még nem volt ilyen kényelmes egy motoron sem az utazás, mint azon.Én is szívesen vennék megint, csak félek, hogy már mind agyon vannak vágva.Érzékeny volt az olajra, kicsit fogyasztotta is.Meg hát 85-ös volt, a kora miatt is akadtak problémáim, de szerettem nagyon.
Ennél nagyobb fejünk csak egy dézsában lehetneA C3 alapára 150 ezer forint. Hát igen, ez nem az elég húzós kategória: ez már rablás. Elszaladt a ló a Schuberth-tel? Még az is lehet: válság ide vagy oda, a megrendelést követően majdnem két hónapot kellett várnom, mire…..
SW600 (törölt) 2010.05.16 08:34:28
Nos, ha tudtok olyan sisakot, ami mindenkinek megfelel, mindennel felszerelt, csendes és még olcsó is, szóljatok. Néhány sisakom volt már, most is van , a Schuberth sokkal csendesebb mindnél. Legközelebb Baehr-t veszek ( www.baehr.net/silencer.htm ) hogy azt is kipróbálhassam.
Egyébként eddig minden sisakommal csak a beázás volt a probléma, nem bírják a tartós zuhogó esőt.Előbb-utóbb mindnél befolyt valahol a víz.
SW600 (törölt) 2010.05.16 08:39:25
www.baehr.net/silencer.htm
Bár nem felnyitható, de nyilván hasonló kategória mint a Schuberth.
Volt és van pár sisakom, de a Schuberth a legcsendesebb. Sajnos eddig minden sisakommal a beázás volt az egyetlen, ami nagyon zavart. Egyik sem bírta/bírja a tartós erős esőt.
Majd a következő...
Motorosként lelkesen fogadnánk az új versenypályát, civilként csak aggódhatunk a Balatonring körüli, milliárdos nyerészkedésről szóló hírek miatt. Szakértői vélemények szerint akár kicsenget a magyar állam néhány milliót, akár nem, a szeptemberi átadás már…..
Szomorú hírekről számolt be Talmácsiék sajtóközleménye: idén csak egy motor jut a magyar versenyzőnek. Annak ellenére, hogy Jorge Martinez mindent megtett, saját zsebből finanszírozta a teszteket és segítette Gábort, elért anyagi lehetőségei határára. A 2009-es…..