Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KomMédia

30 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Optimal Optik Kft., a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Leibniz Institute of Photonic Technology és a Leistrungselektronik Jena GmbH közösen valósítja meg a „Nehézfém multiplex detektálása hiperspektrális leképzéssel” című kutatási fejlesztési projektet. A projekt célja egy…..
Az NKFI Alap pályázati felhívásán 208,75 millió forint állami támogatást nyert el a Delta Bio 2000 Kft. A 298,56 millió forint összköltségű projekt során a vállalkozás célja az volt, hogy segítsen a klinikusoknak a tumor terápiás döntéshozatalban és a betegek kérdéseire adott megfelelő válaszokhoz…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap pályázati felhívásán 1,2 milliárd forint állami támogatást nyert el az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet és a Szegedi Biológiai Kutatóközpont. A konzorcium projektje során krónikus légúti gyulladással járó tüdőbetegek és SARS-CoV-2 fertőzöttek…..
Az NKFI Alap pályázatán 134,34 millió forint állami támogatást nyert el az MNA Group Kft. A 223,9 millió forint összköltségű projekt olyan digitális tartalmak előállítását célozza meg, amelyekkel a nyomdagépek teljesítménye és képessége kihasználhatóbbá, fejleszthetővé, sőt, kapacitásnövelővé…..
Az NKFI Alap finanszírozásából diagnosztikai és terápiás fejlesztéseket valósítottak meg. Az Omixon Biocomputing Kft. egy 2011-ben alakult, magyar tulajdonú, budapesti székhelyű globális molekuláris diagnosztikai vállalat, amely az egyik legfejlettebb transzplantációs diagnosztikai terméket gyártja…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „KKV START INNOVÁCIÓ” című pályázati felhívásán a Hightech Natural Zrt. sikeresen pályázott és valósította meg projektjét, melynek során gyártástechnológiai innováció történt a hightech természetes bőrmegújítás fejlesztésére, a hightech natúr…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „KKV START INNOVÁCIÓ” című pályázati felhívásán 19,99 millió forint állami támogatást nyert el az SCH-ps Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A 33,33 millió forint összköltségű projekt során kifejlesztett automatizált érmekipakoló rendszer egyszerre…..
Az NKFI Alap „Versenyképességi és kiválósági együttműködések” című pályázati felhívásán 952,59 millió Ft állami támogatást használt fel a GriffSoft Informatikai Zrt. által vezetett konzorcium. Az 1,39 milliárd forint összköltségű projekt során ún. molekuláris számlálókon alapuló újgenerációs…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásán 236,07 millió Ft állami támogatást használt fel az EN-CO Software Zrt. A cég 373,9 millió forint összköltségű projektje során új technológiát integráló,…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásán 168,4 millió forint állami támogatást nyert el a CRITERION Biztonságtechnikai Zrt. A vállalkozás a 408,44 millió forint összköltségű projektje során…..
A Széchenyi 2020 program „Stratégiai K+F műhelyek kiválósága” című pályázata keretében az ELKH Szegedi Biológiai Kutatóközpont és a Szegedi Tudományegyetem 996,75 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt során gyulladásos és autoimmun kórképek fenotípusos és…..
A Széchenyi 2020 program „Stratégiai K+F műhelyek kiválósága” című pályázata keretében a Szegedi Biológiai Kutatóközpont és a Szegedi Tudományegyetem konzorciuma 897 millió forint európai uniós támogatást nyert el. A projekt során a sejtek fehérjeháztartását szabályozó folyamatok vizsgálata történt…..
Az NKFI Alap pályázatán 99,23 millió forint támogatást nyert el az ECOMED-Consulting Kft. A vállalkozás a 131,32 millió forint összköltségű projektje során olyan mikrofluidikai chipet hozott létre, amely ún. point-of-care (POC) hematológiai berendezésekben használható, és lehetővé teszi a páciens…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 141,85 millió Ft állami támogatást nyert el az Izotóp Intézet Kft. A 328 millió forint összköltségű projekt során kifejlesztettek egy környezetbarát technológiát, mely régi, már…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 98,82 millió forint állami támogatást nyert el a BioXol Kft. A vállalkozás a 129,33 millió forint összköltségű ’Környezetbarát fluoreszcens…..
Az NKFI Alap pályázati felhívásán 152,4 millió Ft állami támogatást nyert el a Novalak Kft. A 253,9 millió Ft összköltségű projekt során intelligens computer vision elven alapuló fél-automata festőrendszer fejlesztése történt. A munkavédelmi ellenőrzések eredményei alapján megállapítható, hogy a…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap pályázatán 208,75 millió forint állami támogatást nyert el a Delta Bio 2000 Kft. A 298,56 millió forint összköltségű projekt során a vállalkozás célja, hogy segítsen a klinikusoknak a tumor terápiás döntéshozatalban és a betegek kérdéseire adott…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásán 168,4 millió forint állami támogatást nyert el a CRITERION Biztonságtechnikai Zrt. A vállalkozás a 408,44 millió forint összköltségű projektje során…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásán 236,07 millió Ft állami támogatást nyert el az EN-CO Software Kft. A cég 373,9 millió forint összköltségű projektje során új technológiát integráló,…..
Az NKFI Alap „VÁLLALATI KFI_16” számú pályázati felhívásán 81,04 millió forint állami támogatást nyert el a KINETO Lab Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Kft. A cég a 119,39 millió forint összköltségű projektje során orvosbiológiai kutatási és szolgáltatási kapacitását fejlesztette, valamint újfajta…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 99,23 millió forint állami támogatást nyert el a ECOMED-CONSULTING Kft. A vállalkozás a 131,32 millió forint összköltségű projektje során olyan…..
A Széchenyi 2020 program „Kutatási infrastruktúra megerősítése – nemzetköziesedés, hálózatosodás” című konstrukciója keretében 979,7 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Szegedi Biológiai Kutatóközpont által vezetett konzorcium. A projekt során az SZBK, a Debreceni…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 147,55 millió forint állami támogatást nyert el a CRITERION Biztonságtechnikai Zrt. A vállalkozás a 342,17 millió forint összköltségű projektje során moduláris, mesterséges…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 94,11 millió Ft állami támogatást nyert el a gyáli POLINVENT Fejlesztő, Kivitelező és Értékesítő Kft. A vállalkozás a 153,03 millió forint összköltségű projektje során…..
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap „Mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásán 99,23 millió forint állami támogatást nyert el a BioXol Kft. A vállalkozás a 129,74 millió forint összköltségű projektje során olyan környezetbarát…..