Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matatatata

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
matatatata 2013.06.04 21:56:34
@thisiswhatklfisabout:

Amíg lejjebb nem görgettem, addig teljesen elhittem, hogy ezt valaki komolyan is gondolta, mert sajnos be kell látnunk, hogy jó pár ember akad az országban, akik így vélekednek, sajnos.
Én pár éve érettségiztem csupán, de a volt osztályfőnökömmel a mai napig jó kapcsolatokat ápolok,és sokszor felmerül ez a "tanárok alábecsülése" téma. Továbbá, azt vettem észre, hogy a szülők gondolkodás módjában is történt egy 180'-os fordulat. Amikor általános iskolába jártam, és rossz jegyet kapott valaki, akkor szülők nem mentek be asztalt burogatni a tanárokra, mint ahogy az most sok esetben megfigyelhető. Egyébként, a volt osztályfőnököm 2 diplomával kap ~90-100 ezer forintot, ami szerintem gusztustalanul alacsony. Én azt mondom, hogy a tanárok legalább(!) egy nettó 200-220 ezer Ft-os fizetést kellene, hogy kapjanak, és sokkal több megbecsülést!
Lehet, hogy sokakat meg fogok lepni a következő állításommal, de a Gengszterkorzó valószínűleg a legminőségibb sorozat, amit A drót (The Wire) óta fordítottam. A remekül sikerült castingon (ahogy azt már többször megénekeltem), a dicséretes törekvésen, hogy a kort a…..