Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piszkosharry

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 9-én különösebb visszhang nélkül közleményt adott az MTVA a labdarúgó EB és az olimpia közvetítésével kapcsolatban: "A Labdarúgó EB 2012 és a 30. Nyári Olimpiai Játékok London 2012 olyan kiemelt sportesemények, melyek bármely, Magyarország területén történő…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Jól van, nyalogasson sebet, akinek két anyja van. Jön a rangadó. A gyerekek, ha ezt valamiféle figyelmeztetésnek szánták vagy tudom is én - azért Szombathelyen nyilván nem mernek bohóckodni. A legutóbbi meccs tavasszal 1-1 lett, elég szar meccs volt, aligközönség (4e?) előtt. A…..
A zte.hu-n, azon belül is itt már elérhető egy kisvideó a tegnapi meccsről. A 3:00-nál következő második Rudnevs-gól, engedtessék meg: igazán szép volt - a derék ZTE-s kommentátor (emlékszünk rá 2008 őszéről) gól utáni mondatai meg nem szépek... De őt se bántsuk, ilyenkor…..
Kaposvár egy tisztességes középváros tisztességes lakókkal és egy olyan középcsapattal, ami évek óta tiszteletreméltó eredményeket ér el. A legnagyobb eredményük egy hatodik hely, utánunk három évvel alakultak. A most már a Fradit diriigáló Prukner László hosszú éveken…..
Hétfőn megérkeztünk Afrikába. Annyira boldog vagyok, hisz mégiscsak a fekete kontinens az otthonom! Nagyon untam már a sok fakó arcot meg a hideget Európában. Itt végre jó meleg van, tágulnak a pórusaim és kedvemre izzadhatok. Talpam alatt érzem, ahogy az elefántok vonulásától…..
Piszkosharry 2010.06.11 11:17:25
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..