Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orogordog

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fehéren feketén Levél 2010.01.07 20:23:00
Nem kezdte el a Fidesz a kampányt, á nem! Nem küld levelet senkinek, á nem! Nem kér fel senkit segíteni, á nem!Ámen!És itt a cáfolat - érdemes végig olvasni!!!!  A levél hogy is került hozzám?A kedves nyugdíjas néni a házból, aki eddig mindig rájuk szavazott, reggel,…..
Komolyan azt gondolta valaki, hogy ebben az országban pont 6 000 000 ember beoltása fog gördülékenyen és zökkenőmentesen megtörténni? De mókás ... :-) Komolyra fordítva az írást: Falus Ferenc országos tisztifőorvos adott egy szép és nagy interjút a Népszabadságnak. Olyan…..
 Ha Ön is fontosnak tartja a Közalapítvány céljait;ha abai és szeretne tenni a faluért, ahol él;ha nem abai, de kedves Önnek a település;akkor kérjük, segítsen! Kérjük, támogassa adója 1 %-ával szervezetünket! Alapítványunk…..
Igazándiból nem tudom pontosan, hogy van e arra valamiféle kimutatás, hogy melyik pártnak hány óriásplakátja fut, az EP választások kapcsán. Nekem úgy tűnik, hogy talán a Jobbik erősített be leginkább, az óriásplakát fronton. Szinte mindenhonnan Morvai Krisztina próbálja velem…..