Regisztráció Blogot indítok
Adatok
purplegirl

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Drums - Portamento (Island Records) Nagyon ritkán vállalok be olyan lemezt kritikaírásra, amit hallatlanul is ennyire szívemből gyűlölnék, a Drums viszont olyan természetfeletti és már-már megmagyarázhatatlan ellenérzéseket váltott ki belőlem létezésének első perce óta,…..
purplegirl 2011.09.12 12:18:37
A magyar Conan's First Date tagjaival mindenféle kegyetlen, brutális dolog történik, a Walkmen szakadó hóban botorkál New Yorkban, Caribou sejtelmes klipjében rákokkal játszadozik. A Ladytron tagjai egy nyirkos pincében tekergetik a potmétereket, közben egy furcsa tojással furcsa…..
A Hot Hot Heatre nem emlékszik biztos senki, mi viszont most igen. A Hátha Mégis kreatív elméje korábban utcazenészként tevékenykedett. Az LCD Soundsystemet szerencsés esetben már senkinek nem kell bemutatni. Az angol Mystery Jetsnek sok mindent fel lehet emlegetni, azt azonban…..
Július 1-től lejár a bérleti szerődése a Mono csapatának a Wesselényi utcában, azaz lehúzza a rólót a szegedi underground egyik, az Undorgrund csapat utóbbi időkben legfontosabb bástyája. Mert törvényszerű, hogy Szegeden minden, igazán underground törekvést felvállaló és…..
Hear to Help címmel jelenik meg a Haiti megsegítése érdekében egy válogatáslemez. Ebben semmi meglepő nincs, de ez most nem a We are the World-jellegű ocsmányságokat fogja tartalmazni, hanem zenerajongói füllel is értékelhető dolgokat. Hallható lesz többek közt az Air, vagy a…..
purplegirl 2010.02.25 10:38:24
Talán akkora hírverés nem volt körülötte, ami a Sear Bliss underground mivoltának köszönhetően nem is csoda, de 2009-ben a zenekar tagsága távozott Nagy András (ének, basszusgitár, zenekarfőnök) vezetése alól. A helyzet bizonyára ennél komplikáltabb, és a fogalmazás sem…..
Az Art Brut jelenléte a VOLT-on már első blikkre is fejvakargatást idézett elő - kiváló zenekar sok szempontból, a mulatozó, komolytalan, őszinte okosok zenéje, na meg persze a csajaiké, a fesztiválprofilból azonban erőteljesen kilóg. Ez meg is látszott a gyér közönségen,…..
Lángoló Gitárok Új Placebo-dal 2009.03.19 10:03:00
Június 8-án jelenik meg a Placebo Battle For The Sun című új lemeze, ami a hírek szerint nem lesz olyan depressziós hangulatú, mint az eddigiek, hanem inkább napfényes, optimista, vidám. A címadó dalt már le is lehet tölteni a csapat weboldaláról, sőt, elő is lehet rendelni a…..