Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mexi

10 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemelyinfo "Dva" Kezdődik... 2010.03.06 12:14:08
2010...A választások éve...Megkezdődnek a hatalmi harcok kicsiny falunkban.Vajon ki lesz a "Király", kinek sikerül a legjobban megalázni és bemocskolnia mostani vezetést hogy aztán büszkén a helyére léphessen? Talán alegjobb megoldás az lenne ha mindjárt kampánycsenddel…..
Mexi 2010.03.07 18:37:52
@Fenyvesi Árpád: Idézet tőlem...

" Bezzeg az új feladatoknak,terveknek se hírük se hamvuk elvesznek ebbe a nagy gyalázkodásba."
Komor "úr" és társai ismét bebizonyitották milyen szegényes,beteges és sötétaz ő lelkiviláguk. Elég undoritó és erkölcstelen húzás belekeverni a gyerekeket ésa Mikulást az ő gyülölködö primitiv hadjáratába. Hogy a Donki "urat" már gyermekkorában is…..
Szemelyinfo "Dva" Volt egy "per" 2009.07.11 19:27:00
Csak néhány gondolat...Az az ominózus mondat valóban elhangzott e vagy sem,akik nem voltak jelen azokat lehet győzködni. Viszont a jelenlévők meg tudjákmi az igazság...Ettöl a Bírói döntéstöl ez a két "derék becsületes ember" egyáltalánnem lett népszerübb…..
Szemelyinfo "Dva" Határozat... 2009.04.24 16:44:00
A személyes adattal visszaélés vétsége miatt a Siklósi Rendőrkapitányságon1720/2008.bü.szám alatt Kovács Pál és társa ellen indított büntető ügyben,Kovács Pál és Mester Csabáné gyanúsítottakkal szemben 66-66 rb.a Btk 177/A §(1) bekezdés c./ pontjába…..
Néhány kihagyott "semmiség" amit Fenyvesi "úr" kifelejtett,mert hogy ezt nem a két"derék" Csaba képviselő "úr" irta az biztos mivel nekik maguktól csak úgy nincsennyi eszük. Hiszen mindenki ismeri őket...Ki is bólogat kinek??? 2008-as…..
Mexi 2009.04.11 09:24:41
@Vakac: Én megpróbáltam de úgy látszik hogy Donki "úr" fennen hirdetett demokráciája egészen másról szol.Mivel az az ő blogja így csakis az ő véleménye számít és ellen véleményt nem jelentet meg még azoktól sem akikről ír.Lehetőséget sem ad hogy esetleg megvédhesse magát az akiről éppen írkál.És közben ilyeneket ír hogy a "demokrácia arculcsapása".

De az ő arcán vastag a bőr...
Mexi 2009.04.12 10:00:57
@O_verdose: Igazad volt,mi más is lehetett volna a reakció mint az hogy én is "bértollnok" vagyok. A többiről mélyen hallgatnak az pedig a beleegyezés,persze ezek tények nincs mit hozzáfűzni.

Szegény Vakac úgy tűnik csak téged nem akar a Donki.
 Mivel a gaz gazdasági válságot, Szemely uralkodójánaknak sem sikerült a falu határában megállítani, ezért Szemely község Önkormányzata, példátlan takarékossági intézkedések sorát volt kénytelen életbe léptetni.  Lecsökkentették a testületi ülések számát,…..
Szemelyinfo "Dva" Hát igen... 2009.04.03 19:15:00
Lám,lám...Örömmel tölt el a Dunántúli Napló mai száma,így is lehet.És hiszem hogyez a normális kép Szemelyröl nem pedig az amit az ellenzék próbál elhitetni akülvilággal.Ők szerintem csak a hatalomért harcolnak és ezért mindenre képesek,még attól sem riadnak vissza hogy…..
Szemelyinfo "Dva" Hallottam... 2009.03.27 20:27:00
Szemelyben, lassan 2 éve működik egy nagyon jó dolog.Jelzőrendeszeres segítségnyújtás. Ez az egyedülélő idős emberek lakásában felszerelt kis jeladó készülék, ami szinte azonnali segítségnyújtást jelent, hiszen riasztás után azonnal kimegy a gondozó a…..
Ismét sikerült egy "remek" írást olvasnom amire megint "büszkék" lehetnek ezek a "remekbecsületes" emberek.Én csak azt nem értem ha már ott van valaki és hangfelvételt készitakkor miért nem hallgatja meg és miért nem a valóságnak megfelelően írja le…..
Jelenlegi polgármesterünk Kovács Pál mikor átvette községünk vezetését nem kisgondot vett a nyakába,hiszen köztudott hogy milyen állapotok uralkodtak itt.Először is visszaszerezte az elpazarolt pénz egy részét,Gálház értékesitése és azUjpetrei Tsz-töl vásárolt föld…..
Mexi 2009.03.22 08:51:55
@Vakac: Igen igazad van,azért írtam
a pozitív dólgokról mert az ellenzék szerint a testület tagjai"bűnözök"és
csak kárt okozna a falunak.Azt szerettem
volna érzékeltetni hogy azért történnek jó dolgok is csak ezekről nem beszélnek!
Természetesen vannak hibák és lesznek is
de mondj egy olyan önkormányzatot ahol
minden tökéletes és semmiben nem hibáznak!?Mindenhol vannak kissebb
nagyobb hibák csak ott nem fújja fel
őket senki.
Mexi 2009.03.25 16:00:06
@Kabócka: Köszönöm szépen a kiegészítést és az elismerő szavakat...
Köszöntök minden kedves érdeklődőt és igaz embert!Ez a blog azért jött létre mert szeretném ha Szemelyt ahol élek másszinben is megismerné a nagyvilág . Nem csak egyes emberek rágalmakkalés hazugságokkal teli írásaiból ismernék kicsi falunkat!Szemely egy teljesen békés kis…..
Mexi 2009.03.21 14:31:54
@L.A.: Nincs elírás,hat ezer...
Igaz volt még egy kasza és egy törött kaszakő is.
Mexi 2009.03.22 09:09:55
@Vakac: Egyáltalán nem érzem sajátomnak hiszen azért hoztam létre hogy bárki elmondhassa a véleményét még ha nekem nem is tetszik.Egyébként én is írtam a Donki "művészúrnak"és nem jelentette meg, talán ez is motivált abban hogy létrehozzam ezt a blog-ot.Mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani!Én úgy gondolom ha közzé teszem az írásaimat akkor el kell fogadnom a kritikákat még akkor is ha azok nem hízelgőek rám nézve.De hát nem vagyunk egyformák!