Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodrimester

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végeláthatatlan vita vette kezdetét a minap, mikor Red előtt ki mertem ejteni, azt, hogy a Playboy egy értelmetlen férfimagazin, tele meztelen nőkkel és iszonyatosan haszontalan, bár szerinte "férfias" cikkekkel. Ugyanmár.. ha valaki azt akarja nekem megmagyarázni, hogy aki…..
eMagyarország Felvidék Hazaért! 2009.11.07 19:29:00
Felvidék ismét országunk részét képezi, elfoglaltuk Szlovákiát, mely állam többé már csak a múlté.Bárcsak ez a való életben történt volna meg, nem "csak" az erepublikon. Az erepublik egy úgynevezett szocio-stratégiai játék, főleg a közösségekről szól. Naponta…..
Igen régóta tervbe volt véve ez a blog, mint a „méltán” híres kimentasor.blog.hu ellenpólusa, vagy fogalmazzunk szépen: női változata. Nem mintha bármi közünk is lenne hozzájuk... Nah de nem is ez itt a lényeg, hanem sokkal inkább mi. Kezdésként egy kis szemelvény…..
Nagyon, de nagyon rég írtunk, valószínűleg az a két ember, aki megtalálta az oldalt, az már réges régen máshol beszéli ki sörfogyasztási szokásait. De ez így van rendjén, aki nem frissül, az eltűnik a wc-kagylóban.Minden sörfogyasztó számára eljön az a pillanat, amikor…..
Zárós határidőn belül, megrendezésre fog kerülni az első hivatalos SÖR-szépségverseny. A versenyen méltán híres szakemberek,érdemes művészek és természetesen a sörök nagy kedvelői az alkoholisták is részvesznek a zsűrizésben. A verseny előtt néhány nappal jelentkezni…..
Kis kultúra a búrátoknak, remélem mindenki nagyon figyel. Szóval a sört lehet szeretni, meg utálni. Van aki megissza, van aki isteníti, van aki fintorog tőle. Én megszerettem. A jó sört. De a jó sör kétféle összetevőből áll: sör+tálalás.A sört ugye mindenki íze, szaga,…..
Nagyon leállt mostanság a blog, megpróbálom kicsit felrázni, remélem sikerül és szerzőtársaim is kedvet kapnak a folyékony kenyér fogyasztásához. Következő boncolnivaló sörünk a drágább fajták közé tartozik, cserébe kiváló minőséget és sokat meglátott üvegeket…..
Először is nagy nagy köszönet Omayad kollégának, aki meghívott erre a remek kis oldalra. Azon leszek, hogy színvonalas írásokkal lássam el az oldalt, informálva az olvasókat sörfogyasztási szokásainkról.Sörrel mint minden magyar gyerek elég hamar megismerkedtem. Utáltam is, mint…..
Heineken és minden más A kedvenc 2009.03.26 18:53:00
Sziasztok!Stereocilium volnék, a rendszeres Black and White látogatók már ismerhetnek.Most itt a Heineken és minden más oldalon (is) publikálok hála Omayad barátomnak. Stílusosan fogom kezdeni, ezért hát a koppintás, amit az alcímben fogok írni.Summáját írom Stella Artois-nak.…..