Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boy Named Sue

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Bulvárnáci 2014.03.20 13:15:26
Hoppácska, mit lájkol Kiszel Tünde saját maga által müködtetett rajongói oldala: Möhöhöhhö ..
Boy Named Sue 2014.03.20 14:27:10
@Zsuzsikám (the 4th): na álljálljálljálljállj... nehogymár kikérje magának bárki (te, vona, a jobbik, a szavazóik, tüncike, stb.) hogy "amúúúúgy" a jobbik az nem náci, nem fasisztoid, nem zsidó-cigány-buzi ellenes, vagyis, nem mélységesen kirekesztő!!!!!! hanem??? mi???
Boy Named Sue 2014.03.20 14:38:09
@Pistike nem komp lett(Elsőházy István ): értem én a libsi iróniát ;)
Kilencvenes évek rulez! De jók is voltak kéthetente azok a csütörtök esték, amikor a Szomszédok után még Sándor is osztotta az észt. Íme a legelső Friderikusz Show adása, amiben Klapka György nem csak beszél  soha meg nem jelent  készülő nagylemezéről, hanem dalra is…..
Jól van ez, fasza ez. Videó a www.rnr666.hu krú által. ..
Boy Named Sue 2013.06.03 16:49:05
Amikor ismerőseimnek, kollégáimnak felvetettem, hogy mi Ukrajnába megyünk nyaralni, a legnagyobb értetlenséggel találkoztam. A legtöbben három dolgot tudtak egészen bizonyosan keleti szomszédunkról. 1. Az egy igen veszélyes hely. 2. Nincs ott semmi látnivaló. 3. Ott van Csernobil. Két hét ukrán…..
Was ist mit mir geschehen? Vagyis Mi történt velem? - állítólag ezek voltak a hatvan évesen szívenszúrt királyné utolsó szavai. Nagyon mást nem mondhatna akkor sem, ha meglátná a Kertész utca és a Wesselényi utca kereszteződésében a róla készült festményt. A két - nevét…..
Boy Named Sue 2012.12.17 09:28:25
@ekszvájzed: fura és érthetetlen a felindultságod, mert olyan, mintha -bár az ellenkezőjét állítod, de- sem a képet, sem a szöveget nem nézted volna meg rendesen. szerintem ez a falfestmény, kifejezetten nem gyalázkodik és nem "provokál", mindössze tisztán és érthetően fogalmaz: egy normális világban sisi testén sisi fejét találnánk. kvázi, ez a festmény a nem-normális világ mementója - ilyen értelemben pedig tökéletesen összecseng minden, általad oly' pontosan megfogalmazott kritikával, miszerint, egy szar, szemét, értékek nélküli világban élünk, ahol fent van a lent és ahol "kristály szeretne lenni a patkány is". nem hiszem, h ezt a témát finomabb, vagy kevésbé elborzasztó eszközökkel is meg lehetne fogalmazni, mert még a próbálkozás is csupán ócska és üres mimikrije lenne annak a súlyos problémának, amit a művész kifejezni kívánt. tudod, gregor samsa sem ébred fel végül a lidércnyomásából, mint egy jólfésült bobby ewing, a sátántangó sem élne meg egy jól bevált 90 perces moziként és sorolhatnám. én személy szerint nem hiszek a "talánokban", mint ahogy (szerintem) te sem. vagyis, ha átlánál a haragod sűrű ködjén, végül lehet, hogy rájönnél, hogy ezt a "mocskot" akár te magad is odafesthetted volna.
Boy Named Sue 2012.12.17 22:56:43
@ekszvájzed: egyrészt, nem hiszem, h lenne (vagy, h kéne, h legyen) egy olyan kánon, ami azt lenne hivatott kőbe vésni, h "márpedig a műnek hordoznia kell egy mindenki számára megnyugtató kicsengést". emlegethetném most a művészi szabadságot, de akkor biztos megint jönnétek a zongorába szarással, (tény, h, attól, h valaki él a művészi szabadság eszközével, még csinálhat értékelhetetlenül silány művet) úgyhogy inkább azt mondom, h a műnek alapvetően "önmagával" kell egységben lennie, vagyis a forma és tartalom egysége megteremtése a lényeg. ha ez adott akkor már létezik a mű saját, értelmezhető valósága, aztán majd agyalhat azon a néző, h mennyire azonosul/vitatkozik ezzel a valósággal: lényeg, h az ez irányú saját elvársainkat (mint: hova fut ki adott mű, miért nem oda fut ki ahova szerintem kéne, h kifusson, stb.) ne a mű hiányosságaként deffiniáljuk, hanem, egyszerűen lássuk be: mi ezt másképp oldottuk volna meg az alkotó helyében. de: basszák meg a megszabott elvárások, basszák meg a kánonok és azok is basszák meg akik ezeket felállítják! ha mindenki kimenne a Kertész-Wesselényi sarokra és dafke megfestené a fenti kép mellé azt a sisi portrét, ami szerinte méltó módon emlékezik, akkor máris egy szebb, de legalábbis egy egészséges diskurzussal teli(bb) világban élnénk. megfordítva a relációt: nem lesz attól jó egy mű, ha pozitív, vagy megnyugtató kicsengéssel bír, mint ahogy a közérthetőség sem kell, hogy szempont legyen. a művész elsősorban a műért, annak megszületésért, az opus magnum megtestesüléséért alkosson, aztán majd ha lesz (egy, kettő, vagy ezer) ember akinek átjön az üzenet része vagy egésze, akkor az lehet hab a tortán.

végül, a "mezei arrajáró":

- végre nem csak azon tűnődhet, hogy miért van tele a város olyan óriásplakátokkal, h a fű zöld, az ég kék, meg az ertéel kettő

- kíváncsi lesz, google-t ragad, utánanéz és talán már éppen ezt a posztot olvassa serényen

- nemhogy azt nem venné észre, ha a falon lévő mű pozitív kicsengéssel bírna, de talán egy akasztott embert se látna meg a balga.

vagyis, a "mindenki elé tárulkozni kívánó szubkultúra" , hála az istennek képtelen szószerint "mindenki elé tárulkozni". csakis azokat súlytja, akiben ott van a gondolkodva látás hajlama: úgy, mint te benned, vagy én bennem. ja, hogy éppen nem értünk egyet?! szerintem, vitatkozni sokszor fontosabb, mint egyetérteni!
 Ki ez a szerencsétlen nyomott fasz? és egyáltalán mit akar? Ha annyira jártas lenne a magyar rapszakmában, mint ahogy elhiszi magát, akkor nyilván vágná, hogy 15 évvel ezelőtt a Firmában/Az Idő Uraiban volt már egy  Azur..
Boy Named Sue 2012.10.25 14:05:04
Subba Lacika és Lacika 2012.08.02 13:41:37
Azonnal skubizd, ez az első magyar trash-hardcore-dokufilm baby! ..
Boy Named Sue 2012.08.03 11:39:57
@Theodoro: "...NEM BAJ."
Boy Named Sue 2012.08.04 19:17:59
@wilson77:

az, hogy mit bírsz végig nézni és mit nem, nem sokat árul el rólad, persze, h 2percnél feladtad a 8perces filmet, azert vicces :)) na mindegy.. ha nem vagy része a történetnek, akkor nem is kell megtalalnod a helyed benne... ez a video az értetlenségünkre és a falkaszellemre egyszerre probal hatast gyakorolni... csinalja.. nem baj! :) érted, hogy nem érted? :D
Boy Named Sue 2012.08.04 19:19:03
@wilson77:
Hallod, hogy nem hallod? :)))
..
Boy Named Sue 2012.06.13 08:55:48
Boy Named Sue 2012.05.09 14:20:10
Subba Eközben valahol 2012.02.24 16:46:51
Potter pornó forgatás?..
Subba Ismerős? 2011.10.21 14:45:33
Ki is ő? Hint: szerepel a tévében...
Boy Named Sue 2011.10.21 16:25:11
@F.house: és elkészültek már a scrnsht-ok? ;)
Subba FUNKTASZTIKUS 2011.07.13 15:30:00
Északkelet-Magyarország királyság legfényesebb ékköve, Funktasztikus! ..
Subba Napi gif: Bébi 2011.04.12 10:46:13
THX BM..
Boy Named Sue 2011.04.12 11:44:34
Boy Named Sue 2011.03.18 10:49:59
re-komment a tv2 oldaláról
tv2.hu/aktiv/video/extrem-tervek-budapest-atszabasara
>>>

"Egy ilyen rövid volumenű műsor nem alkalmas egy ilyen nagy horderejű téma megvitatására.
Bizonyos részleteket kiragadva, a lényeget valójában nem bemutatva szavaztatják az ország lakosságát, aki megint csak azt látja a terv mögött, az ország, úgymond megint feleslegesen költi az állam pénzét, akkor, amikor sok helyen komoly hiány van.
Az is furcsa – persze érthető, mert egy kereskedelmi adóról van szó – hogy nagyobb fontosságot kapott Justin Biber-ről szóló riport, mint az országunkat érintő téma.
A szavazásban ez is közrejátszott és a szavazóknak részben igazuk is van.
Mivel csak részlet volt kiragadva az egész téma kapcsán, nem látható a jövőre kifejtett hatása, ami bevételben, nemzetközi hírnévben, kuriózumban nyilvánulna meg.
Sokan nem látják azokat a lehetőségek, amik ennek a tervnek a megvalósulása esetén magával hozhat, hogy csak az idegenforgalmat emeljem ki, mint példát.
Beleznay Évának részben igaza van, abban, hogy a már meglevő épületeket kéne felújítani és a városnak egy szép, tetszetős képet kéne „sugároznia”, de ez nem zárja ki a Citadella helyén
a jövőben esetlegesen megépülő valamilyen építményt vagy azt, hogy új épületek épüljenek.
Ez egy egészen más költségvetés része.
Sajnos a magyarok hajlamosak elzárkózni minden elől, ami új és szokatlan és az első lépés mindig a védekezésé. Külföldön bátran újítanak, új stílust, irányzatokat valósítanak meg és teret engednek a fiatal építészek elgondolásainak is és nem feledkeznek meg a komoly tapasztalattal rendelkező idősebb generációról sem.
Magyarország még nagyon messze áll attól, hogy bármi újat befogadjon, és sajnos még mindig nagyon munkálkodik a szakmai irigység minden területen.
Véleményem szerint egy építészmérnök megjelenése, ápoltsága, védjegye is egyben, a munkájának a minőségéről, tartalmáról is információt ad a külső szemlélőnek.
Úgy gondolom, hogy nem lehet összehasonlítani fiatal építészmérnökök szakmai tapasztalatát, tudását már igen tapasztalt, a hátuk mögött komoly szakmai múlttal rendelkező építészekével, akiknek már számos megépült középületük, magánépületük van, publikációk és egyéb tapasztalatok és ismeretek birtokában vannak.
Felvetődik a kérdés, hogy mi a fontos? Legyen az országunknak egy nemzeti szimbóluma – amire a korona a legalkalmasabbak közé sorolható – amely világviszonylatban feltűnést, érdeklődést keltene vagy megint azok az elvek érvényesülnek, hogy olyan építész kapja meg a
megbízást, aki nem kellőképpen felkészült egy ilyen nagy horderejű feladat elvégzésére?
Itt a tét sokkal nagyobb, mintsem hogy annak alapján dőljön el a jövőnket nagymértékben befolyásoló terv megvalósulása, minthogy a protekció érvényesüljön és legyen elsődleges szempont.
Sajnos már eddig is igen sok rossz példát láthattunk, pont azért, mert a fent nevezetett szempont volt a fontosabb.

Tisztelettel: Kuba Viktória"
Bobafett, Bobakrome, Zomblaze @ Y2K, Nyíregyháza, 2010. december 25. Bobafették Nyíregyházán kis túlzással olyanok, mint a 30Y Pécsett, vagy a Tankcsapda Debrecenben. A hazai pálya mindig ad valami pluszt, ami mindenképp több annál, mint a tény, hogy a fellépő zenekar a nagy…..
best of semmi 2010.07.01 19:23:45
Kondorosi Brightonban.          ..
Boy Named Sue 2010.07.16 09:36:54
Subba Magyar Taraj! 2010.04.10 17:30:00
Nem is tudtam, hogy (már két éve) feltöltötték a valaha volt egyik legjobb magyar punkfanzine, a Magyar Taraj cikkeinek nagy részét a netre. A lap zseniális volt, a kilences számot egyszer négy hónapig olvastam a WC-n, és mindig találtam benne újdonságot!..
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
Boy Named Sue 2010.03.08 14:21:35
@pártatlan_vagyok: belsőmunkatárs oké... de a mezei halandó nem tudom, hogyan láthat IP-t wiwes üzenetek esetében. amúgy meg ha egy "belső munkatárs" az illető, az elég komoly aggályokat vet fel sok-sok tekintetben, legyen szó akár Vona-adatlapjának a hekkeléséről is akár!
Lángoló Gitárok Torzítóbál 2009.12.15 15:40:00
The Meatards (FR), Hello Sunshine (FR), Haunebu @ Zappa Caffe (Szabad az Á), december 14. Egy ideje már nem tilos az á, erre le is csapott az RNR666 ínyencorientált koncertszervező csoportosulás, és sok igazi zajos-csörömpölős este után csináltak egy igazi zajos-csörömpölős estét.…..
best of semmi 2009.10.01 08:01:00
 Nagy Árpád küldött egy fotót.Egyik kedvencem."Az első képkockák mindig rizikósak voltak. A film befűzésekor egy része fényt kapott. Ez is egy ilyen első kockás dolog.Hogy mi lett volna, ha sikerül? Azt már nem tudom. Talán egy lengyel városka... A kép 1999-ben…..