Regisztráció Blogot indítok
Adatok
over88

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Homárnak érkezett egy durva sztori, ahol, mint ahogy az sokkal később kiderült az áldozatnak, valami drogvásárlás/fogyasztás gyanújával vitték be egy reggel 7kor bilincsben, másik címre szóló házkutatási paranccsal, miután lefoglaltak nála egy szétszerelt vizipipát és egy…..
Finalizálódott a Kendermag Egyesület május 10.-i margitszigeti Legalizációs Piknikjének programja. Talán nem akkora meglepetés, hogy elsősorban a szmóker előadók jönnek szmóker rendezvényre ingyen zenélni: Irie Maffia Sound – Dermot, Jumurjack, MC Colombo Love Alliance Sound…..
over88 2009.04.28 17:02:39
Életjelet adott magáról a Kendermag Egyesület a kor szellemének megfelelően Facebookon, hogy idén is lesz valami májusi heppening. Egyelőre csak annyit tudni, hogy a május 2.-i Global Marijuana March-csal nem egyidőben, hanem megint szuperbénán anyáknapjára hivatkozva egy héttel…..
Nem mintha ez a magyarok genetikai/történelmi/satöbbi beállítottsából nem lenne egyértelmű, de a Corvinus Egyetem kikutatta a spanyolviaszt, vagyishogy a magyarok elsősorban a legálisan kapható szar töményekkel és a szintén legálisan kapható, a házipatikákban felhalmozódott…..