Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csörnyei Liza

88 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi és még több kaland esik meg velem az esküvőszervezés folyamán. Ezt szeretném megosztani veletek. Tudom, sokan gondoljátok azt, hogy esküvőt szervezni mindenki tud. Persze jól vagy rosszul bárki, és bárhogyan tudja ezt csinálni. Csakhogy az esküvő egy nehéz üzem. Itt nem…..
Szeretettel üdvözöllek a blogom oldalain! Csodálatos, hogy olyan foglalkozásom van, amit mindenki irigyel. Immár elérkezett az az idő, amikor megéreztem, hogy már nem tudok mindenhol időben és térben jelen lenni, és segítségre van szükségem. Azon vagyok, hogy találjak pár…..
Májusban már harmadik alkalommal tartottuk meg esküvőszervező tanfolyamunk A és B modulját. Szeretném most bemutatni Nektek a két helyszínt, ahol vendégül láttak minket - pazar körülmények között. Continental Hotel Budapest **** Superior A Continental Hotel Budapest a Dohány…..
Kedves Olvasóm! Tudom, tudom, régen írtam ide bejegyzést. Tudjátok sok dolgom volt, és az élet csak viszi-viszi az embert messzire… De most szent fogadalom, hogy megpróbálok írni és írni… Szeretnék kicsit változtatni rohanó, és néha nem épp zűr nélküli életemen. Sokkal…..
Nemrég egy interjú jelent meg rólam, és a virágaimról a Flowerona blogon. A blog, melyet Rona Wheeldon 2010-ben indított el, igen nagy népszerűségnek örvend. Havonta 21000 látogató olvassa az itt megjelent cikkeket. A rólam készült interjú a Florist Friday sorozatban jelent…..
Kedveseim! Nagy szeretettel ajánlom figyelmetekbe az új oldalunkat, melyet azért álmodtam meg, mert szeretném, ha még több külföldön élő pár érkezne hozzánk, hogy ők is élvezhessék azt a paradicsomi országot, ahol élünk. Magyarországot. Ha belegondolsz, akkor tényleg…..
Találkoztam egy csodaszép fiatal hölggyel a napokban. Véletlen találkozás volt azt hiszem, vagy nincsenek véletlenek? Beszélgettünk a magyarországi esküvőkről, az életem alakulásáról, arról hogy ő hol, és merre járt a világban, mit szeretne csinálni majd a…..
Sokan kérdezik tőlem, hogy nem izgulok-e, amikor valamelyik tv stúdiójába készülődök? A válasz nem. Talán még a kezdetek kezdetén, amikor először hívtak, akkor még tartottam tőle, de rendszerint  be kell illesztenem a napi teendőim közé, és ez úgy lefoglal, hogy…..
Kedveseim, Beneveztem a blogomat a Bloggerina 2013 versenyébe. Számítok a Te szavazatodra is! http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/csornyei-liza-exkluziv-eskuvok Köszönettel: Liza ..
Ezen a hétvégén, szombaton (január 19-én) tartjuk a következő meghallgatási napunkat, melyre még lehet jelentkezni. Kérlek, vedd figyelembe a következő kis listát mielőtt jelentkeznél hozzánk az esküvőszervező tanfolyamunkra. Szeretném megelőzni a csalódottság érzést mind…..
…folyamatosan fejlődik az esküvőszervezés során, mint egy kis élőlény. Várakozunk a pillanatra, amikor majd csúnyácska kosztümjét leveti és élő színes pillangóvá válik. Amikor ez a pillanat eljön, szinte lélegzetvisszafojtva élvezzük azt a bensőséges atmoszférát, amit…..
Nem is gondoltam, hogy ennyire hideg is tud lenni, miközben lépegettem le a múzeum lépcsőjén. Jesszus! Dideregve gondoltam az esküvői párunkra, akik azt tervezték, hogy éjszakai fotózást fognak tartani az esküvői fogadás után. Fura, de azt hittem bonyolultabb lesz a virágok miatt…..
Kinek mit mond e szó? Sokféle szerelem létezik. Ez olyan furcsa ugye? Vagy talán nem is a szerelem sokféle, hanem az emberek, akik érzik e csodás érzést? Kiből mit hoz ki a szerelem? Van, aki szárnyakat kap, van, aki óvatosabb lesz, és még sok-sok mindent…. Miért lenne…..
A kérdés remek. Azt látom sajnos, hogy olyanok oktatják többnyire ezt a szakmát, akiknek jórészt semmi közük az esküvőszervezéshez. Ezek az olcsó esküvőszervező tanfolyamok által "képzett" esküvőszervezők, mivel nem kapnak kellő és elegendő rálátást a szakmára, ezért…..
Kedveseim, Ha még nem jártatok az elmúlt órákban / napokban a facebook oldalamon, ne mulasszátok el megnézni a legfrissebb információkat. Annyit elárulhatok, hogy ezt a képet kell keresni, lájkolni, megosztani - meglátjátok, megéri! Várlak szeretettel! Liza..
Tudom, már sokan vártátok a kurzus legfontosabb információit: mikor, hol, mennyiért indul a tanfolyam. Íme, a legfontosabb tudnivalók. Esküvőszervező tanfolyam - „A” modul Helyszín: Budapesti, vagy Budapest környéki patinás, valamint új rendezvényhelyszínek. Így…..
Kedves Leendő Tanítványaim! Köszönöm szépen a sok-sok biztatást, és hogy ott vagytok a facebookon, osztjátok és lájkoljátok a posztjaimat, hogy minél előbb indulhasson esküvőszervező tanfolyamunk „A” modulja. Csak az első – rátermettségében megfelelt – 30 fő…..
Kedves Érdeklődő Barátaim! Örömmel jelentem, a háttérben folyó lázas munka eredménye szépen alakul, egyre kerekebb, reményeim szerintem hamarosan eléd tárhatom. Bizalmas infóként elöljáróban elárulhatom, hogy az idei esküvőszervező kurzusnak két része lesz. Az „A”…..
Mivel annyian kértétek, hogy mutassunk még képeket a Marriott Budapesti esküvőnkről, ezért nagy szeretettel csak nektek: Még több képet nézhetsz meg itt: a Képgalériában. Jó nézelődést Mindenkinek! Üdvözlettel: Liza..
Mindenkinek szeretnék köszönetet mondani a közreműködésért. Külön köszönet Orsinak és Robinak, hogy bíztak bennem. Azt hiszem, nem ér véget a mi kapcsolatunk, és még az esküvő után is követjük egymás életének alakulását. Csodás dolog volt a Marriott Hotel…..
Elnézését kérek mindazoktól, akik rendszeresen járnak vissza ide olvasni a szösszeneteimet, füstölgéseimet, örömeimet, bánataimat. Elvesztem kicsit.  Sok munka volt, most is van, de mivel most kaptam meg a sokadik üzenetet, hogy miért nem írok már valamit, ezért elmondom mi…..
II. Esküvőszervezők találkozójaUgye Te is gondolkodtál már Kollegina, hogy milyen egyszerű lenne, ha lenne egy olyan társad az esküvőszervező piacon, akit baj esetén felhívhatsz, és kikérheted a véleményét.Vagy ha nem tudod, hogy az a helyszín, amit az esküvői pár kitalált…..
    Kedves Hölgyeim! Nagyon szépen köszönöm a rengeteg levelet, amit kaptam tőletek. Megható hogy ennyi kedves menyasszony látta meg bennünk a lehetőséget, és bíztok bennünk, bennem. Rengetegen jelentkeztetek az ingyenes esküvőszervezésre. Nagyon nehéz volt…..
Kedves Leendő Hallgatóim!   Őszintén köszönöm a kitartásotokat. Már elkészült a tájékoztató anyagunk, és remélhetőleg hétfőn fogjátok megkapni. Kérlek, vegyétek figyelembe a következőket: Mivel nekem nagyon fontos az esküvőszervező szakma presztízsének, és szakmai…..