Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenx

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
Subba Cool List Hungary 2010 2010.12.06 08:49:00
Már megint itt az a lista, ami miatt végig lehet darázni az egész decembert, hogy nehogy valaki felkerüljön rá az ismerősök közül. Ha lemaradtál, és nem tudod, hogy ez már jó pár éve tart, akkor itt az előzmény:Cool List Hungary 2009, és az eredetije is. ..
Lentebb látható egy házi készítésű új Neck Sprain-videó, ami alatt az első nyilvánosságra került olyan dal demoverziója hallható, ahol már az új frontember, Áron András énekel, aki annak idején Horváth Istvánt váltotta ezen a poszton. A szám címe Goliath, és a tervek…..
zenx 2009.10.21 11:58:29
Ahogy az Isten Háta Mögött a lemezkészítést sem szokta nagyon elsietni, úgy a videókkal is csínján bánik. A Kényelmetlen lemez még tavaly ősszel jön ki, az első klip hozzá viszont csak idén nyáron. (Ez már majdnem olyan, mint a Tool húzása, mikor az új album előtt kihoztak…..
zenx 2009.06.09 12:23:13
10 éves a Fish! zenekar, ennek örömére május 1-jén a Dürer Kert színpadán engedik szabadjára a halakat. Minket pedig meglepnek egy új lemezzel. Krisztián, aka. Senior Hal mesélt az új számokról és arról, hogyan tennék tisztába a magyar lemezipart. Plusz természetesen, ahogy…..
Ugyan már nem az első eset, hogy Henry Rollins belekóstol a filmszínészetbe, hiszen többek között szerepelt már a Hajsza, a Szemtől szemben, vagy a Johnny Mnemonic című mozikban is, de sorozatszínészként még nem igazán láthattuk a Black Flag és a Rollins Band frontemberét.…..
zenx 2009.03.19 15:16:22
@Charles Kadlott vagyok, tetovált vagány: spoken word fellépésről volt szó, nem rollins band koncertről...
zenx 2009.03.20 02:57:09
@Charles Kadlott vagyok, tetovált vagány: apafej, itt te vagy a nem-tájékozott, nem én. SPOKEN WORD buliról beszéltem, ahol a fazon pofázik egy szál mikrofonba, nem rollins bandes vagy black flages vagy bármilyen koncertről, ahol mint "énekes" szerepel rollins. nézd meg itt, hogy milyen spoken word bulijai vannak idén az arcnak:

21361.com/website/news/index.html

na lepottyant már végre?