Regisztráció Blogot indítok
Adatok
razu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
razu 2009.05.17 12:19:57
Joc 2009.05.13. 15:48:25
Úgy látszik itt csupa hibátlan ember tör pálcát egy másik ember felett. Szerintem jól tetted, hogy kipróbáltad, és nagyon helyes, hogy emiatt nem rúgtad fel az addigi életedet. Amit nem tud a barátod, az nem fáj neki. Ha pedig lelkiismeretfurdalásod van, az megint jó, mert azt jelenti, hogy szereted a barátodat. Ha nem szeretnéd, akkor nem lenne.
A férfiak is belemennek ilyen kis kósza numerákba, itt meg tépik a szájukat, meg kurváznak. Szerintem ez álszent dolog. Úgy csinálnak, mintha ők nem csábulnának el néha, vagy nem használnák ki az alkalmat. Hahaha.... Itt mindenki szent ember!


Balangó 2009.05.13. 15:48:28
Jól tetted, ne is mondd el.
Senki nem tökéletes, azok sem, akik itt most lekurváznak. Az ember attól még lehet tökéletes társ, mert megbotlik. A testi hűség túlmisztifikált, tökéletes testi hűség mellett is tönkreteheted a társadat, és időnkénti botlás mellett is lehetsz a legjobb társ.
Az élet hosszú, és 50 év múlva a kapcsolatotok nem azon méretődik le, hogy 2009-ben egyszer szeretkeztél mással is, hanem azon, hogy hogyan éltetek egymás mellett, illetve szeretettel és mosolyogva tudod-e ápolni, amikor esetleg öreg és magatehetetlen. És ha öregen, a halál közelségében egymásra mosolyogtok, és azt mondjátok: "jó volt együtt", akkor semmi jelentősége nincs annak, hogy te őrzöl a szívedben egy ilyen titkot. Ha még egyáltalán emlékszel rá.
Nem vagy kurva. Esendő ember vagy, mint mi mindannyian.

velük értek egyet.
 Eredetileg egy szörnyűséges péniszt akartam képként alkalmazni a poszthoz, de annyira prűd vagyok, hogy nem. Az is elég, ha csak ráutalok valamivel. Mert ugye mik is a mesék? Valamik, amit a gyerekeknek szánunk, hogy kevésbé legyenek gyerekek később. A nevelési folyamat…..
razu 2009.04.26 13:06:53
Jártam középiskolába. Nagyszerű volt, tényleg. Máig nem bírtam feldolgozni, hogy leérettségiztem, de ezzel biztosan így vannak a többiek is, mert egymás hiánya életre hívott egy levelezőlistát, amin tudunk kapcsolattartani. Aztán úgy négy hónapja bedöglött, és el is…..
Futóblog Gyerekszáj 2009.04.01 11:25:00
A futó (futó!) kampány részeként néhány gyerekszáj videó a korábban már megjelent videók folytatásaként: ..
razu 2009.04.01 16:02:38
Unom az ittlétet. A szagtalan, íztelen, sőt ízetlen tömeget. A személyiséget mellőzö, megfáradt, kiélt embertömeget. A mellkitevős, vagy épp farkamutogatós ostoba nőket és férfiakat. Kevés itt az érték, egyre kevesebb....S vagyunk páran, normális, értelmes emberek, akik franc…..