Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szempi77

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén nyáron lesz éppen tíz éve, hogy megérkezett hozzám az első minőségi 1:18-as modellautó, azóta a téma teljesen magával ragadott és megszámlálhatatlan kisautót láttam, rengeteg embert ismertem meg, akikkel együtt új gyártók felemelkedését és régiek bukását néztük végig az első sorból. Egy dolog…..
szempi77 2016.04.15 11:43:58
@FrozenSilverM5:
Nagyon Szépen Köszönöm az oktatást, legalább most már én is helyes fogom használni.
Tényleg rosszul tudtam...:-(
Tegnap este Budapesten, a Szabadság híd budai hídfőjénél ellenőrizték a robogósokat a rendőrök. Két motoros járőrrel találkoztam, akik éppen egy ötvenesként, tehát rendszámtábla nélkül használt Vespa ET4 125-öt nézegettek. Aki azt hiszi, hogy egy ilyen rendőri…..
Nemrégiben írtunk arról a Swarovski-kristályokkal teleszórt Mercedes CLS 350-ről, amit London utcáin láttak, most pedig itt egy újabb extravagáns darab, egy arany Lamborghini Aventador egyenesen a francia főváros utcáiról. Noha az ember mindig reménykedik, hogy egyszer leáldozik…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..