Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KerGe

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a TIVEDA-ban használt ESP8266 összesen 96Kbyte rammal rendelkezik, aminek nagy részét az alap rendszer elfoglalja, ezért az iGO-val vagy a Waze-el ellentétben nem volt lehetőségem arra, hogy valódi, az utakat is tartalmazó térképet töltsek be. Ennek hiányában viszont egy ellenőrző ponthoz…..
Május végén, miután a Szojuz TMA-20 levált az űrállomásról, az űrhajósok még megálltak félúton, és visszanéztek: eddig ugyanis soha nem készültek még felvételek az űrállomásról olyankor, mikor egy shuttle is csatlakozott hozzá. Ezért hát Paolo Nespoli visszamászott a…..
KerGe 2011.06.09 13:24:27
@lacalaca: Bocsi, én kérek elnézést, nem trollkodni akarok, csak pont ezekről a pixeles ff felvételekről beszélek. De igazad van, ezen tényleg látszik valami. :)
KerGe 2011.06.09 13:54:42
@lacalaca: huh, köszi szépen a választ! Laikusként tényleg arra gondoltam, hogy ha a Hubble több száz fényévnyi távolságból ilyen jó képeket tud csinálni, akkor ez a Hold-Hubble távolság csak egy köpés lenne neki. De ahogy levezetted a posztodban, logikusnak tűnik, bár hogy őszinte legyek nem számoltam utána, mert a felét nem is értettem. :) Köszi még egyszer!

@panoz: Nem kukacoskodok, hanem kérdezek, és gondolom nem vagy lacalaca vagy a Nasa managere, hogy védd őket. Ha majd unja, akkor szól, de látod, hogy milyen korrektül válaszolt!
nejlon Pókinvázió 2011.04.06 11:45:00
Ezek a képek Pakisztánban készültek ahol a pókok behálózták a fákat. Az ott lakók örülnek ennek mert kevesebb lett a malária fertőzések száma.....
Az elmúlt két napon egy workshopon vettünk részt pár mélyen tisztelt fotós kollégával, amit egy kanadai esküvőfotós, név szerint Schram András tartott. András 10 évvel ezelőtt költözött Budapestről Kanadába, és ma az egyik legkeresettebb esküvőfotós. Az ő ajánlására…..
KREATIV Ajándék 2009.03.18 10:49:00
Ezt a szatyrot egy kedves ismeretlen - ismerősnek készítettem. Igen, ismeretlen mert személyesen még nem találkoztam vele, de e-mailban már többször írtunk egymásnak.  Ma viszont délután összefutunk egy röpke találkára. Egyenlőre még ő sem tudja, hogy ez a szatyor az övé…..
Kedveseim!  Olyan gyorsan történt az egész, hogy még nem volt időm mindenkit felhívni és értesíteni - ezért elnézést azoktól akik a "sajtóból" tudják meg, vagyis itt neten a blogomban olvassák a NAGY hírt. A romantikus történetet kedvelőknek leírom röviden a…..
KerGe 2009.03.19 13:55:49