Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cimbineus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előljáróban leszögezem: nem szoktam aukciós oldalakat használni. Sem venni, sem eladni nem szoktam azokon. Mivel úgy egyébként nem szoktam eladni a használt dolgaimat és venni sem szoktam használt dolgokat. Kivéve az autót, de azt meg nem árverési oldalon...Ugyanakkor tudom, mennyire…..
cimbineus 2009.03.19 14:46:00
@bpelhos: Nagyon egyszerű a válasz. Kisebb részt azért, mert a dolgok dinamikája megkívánja, hogy "mozogjon" a kínálat térben és időben, de sokkal inkább, mert a választható listázási időszakokat a szolgáltató adja meg. Ez a Vateránál maximum 3 hét. Ennél több nincs! Aki ezt választja, harmadolja ugyan ilyen irányú költségeit, de ezen időszakok felében úgy a tízezredik helyen kezdődnének ajánlatai. Van olyan érdeklődő, aki addig ellapozna? Van olyan, aki pár tucatnál többet megnéz alkalmanként?
cimbineus 2009.03.19 14:48:00
@bpelhos: Bocsánat! És még valami. A szolgáltatásért most is fizetünk, és ezt senki nem is kérdőjelezi meg. Az új díj nem takar plusz szolgáltatást. A jutalék rendszer is marad.
cimbineus 2009.03.19 15:32:10
@bpelhos: Ez így igaz. De nem lehetne egyszer, csak egyetlen egyszer megpróbálni, az is-is variációt? Neki is jó, meg annak a 600.000 regisztrálnak, úgy általában? Ha meg nem, hát nem. Sajnálom, de nekem csak annyi választásom van, mint az egyszeri repülőgép-utasnak, akit megkérdez a légikísérő:

- What about a dinner, sir?
- What choice do I have?
- Yes or no...

Én is csak ezt teszem. Ennyi. Se több, se kevesebb.

Itt meg csakis azért szóltam hozzá, mert reméltem, hogy tudok adni még néhány szempontot másoknak a dolgok megitéléséhez.