Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sbuci2

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autótolvajok között akad azért egy-két egészen pofátlan. Hiába van járőrszolgálat a Budapest XIII. kerületi Marina Parton.Volt lélekjelenlétük: nyilvános parkolóban, a szabad ég alatt szedték le a 3-as kombi BMW elejétés szabadították meg lámpáitól, valamint…..
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
sbuci2 2011.05.11 20:01:30
@s.b.l: Akkor olvasd el újra, amit írtam. Segítek: "hídon a felújítást megelőzően"
A felújítás alatt nyilván kerüli mindenki, aki teheti.
sbuci2 2011.05.11 20:12:42
@Goompah: Elnézésedet kérem, ha nem fogalmaztam e tekintetben közérthetően: az aluljárós megoldás miatt problémáztam, majd kaptam az infót, hogy zebrás megoldás lesz, ahol nyilvánvalóan megoldható a kerékpár biztonságos átvezetése az úttesten.
Az eredeti kérdésem pedig így hangzott, "...miért akarjátok, hogy egy-egy egyirányú kerékpársáv legyen az északi és déli oldalon?..." Továbbra is egyszerűbbnek tartom, ha még a zebrán sem kell áttolni.
sbuci2 2011.05.11 20:24:34
@Lángharcos: Jogos, és nem is szeretnék tovább itt időzni a fórumon szőrszál-hasogatva, de a videóból épp az derül ki, hogy valami ronda giccses korlát lesz végig, a helyét már mutatták is, ergo nem kerülhetsz ki ilyen módon az autósok elé, gondolom pont ezért találták ki.
Szép estét mindenkinek!
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Lakat levele szerint a Decathlon elég szabadon értelmezi az ár feltüntetése dolgot. A vásárlónak feltűnt, hogy a pénztárhoz érve 1700 forinttal megdrágult a kiválasztott nadrág, ezt azonnal szóvá is tette az eladónak, aki erre manuálisan átírta a pénztárgépbe bevitt árat.…..