Regisztráció Blogot indítok
Adatok
így jártál

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerékagy Bike the Strike, Budapest 2010.01.11 14:12:00
Komolyan megszívatta a budapesti utazóközönséget a BKV, azzal hogy rossz időben sztrájkol. A hideg miatt a legtöbben valószínűleg autóval próbálják majd helyettesíteni a tömegközlekedést, amitől nemcsak hogy büdösebb lesz a város, hanem idegtépő dugókat okoz. A…..
így jártál 2010.01.11 14:46:07
Erika egyelőre büszke lehet, mert amíg valaki le nem taszítja a trónról, övé, pontosabban az ő révén a tar.hu-é a Lábatlan Homár vándorkupa, ami a legnagyobb késéssel teljesített szolgáltatásért jár. Erika 2007-ben megházasodott, 2009. december 15-én pedig be is futottak az…..
Sisak egymás után kétszer is azt tapasztalta, hogy a Tesco pénztárosa a hatosával csomagolt Beck's sört hatszoros áron próbálta neki eladni. A módszer egyszerű és ismerős: a hatos csomagolás vonalkódját darabárnak elsütni és beszorozni hattal. Sisak szerint az ilyesmi nem lehet…..
A nyakkendőtlenített, a fogyókúrázó, és ezentúl másképp politizáló Vágó István cirka másfél év után tért vissza a képernyőre, ennyi ideig dekkolt parkolópályán, de legalább keményen fizettek neki a parkolásért, állagmegóvás és persze bársonyborítású…..
Sportnap lesz a ez a csütörtök, a hülyeségolimpia versenyzői a pálya szélén melegítenek, sőt a Centrum Kft már dobott is egyet a selejtezőben, méghozzá világrekordot! A "leghülyébben kiszabott parkolási bírság" versenyszámban lett csúcstartó a Homár-olvasók egyik…..
így jártál 2009.03.26 08:33:52