Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leilalány

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tvblog Okold a bulvárt! 2009.03.24 15:26:00
Valóban nagyon szép dolog Joshi Bharattól, hogy az első találkozás után kijelentette, ebből több lesz, mint egy műsorsztori, és tényleg megpróbál segíteni. Ezt értékelem. Komolyan. Isten látja lelkem. Azonban ennek ellenére sokat vitatkoztunk Güntherrel meg a többi kollegával…..
leilalány 2009.03.26 16:39:00
@szabóZ: Drága vagy, hogy ellátogattál erre az oldalra!
1) Nem pszichológust akartam írni. Pszichiátert.
Ne kérdőjelezd meg a véleményem.
Az ilyen esetek, mint Évi, pszichiátert igényeltek volna. És ilyet tényleg nem rendszeresít a ker csatorna
2) Azért nem pszichológust akartam írni, mert az tényleg volt. Na látod, milyen igazad is tud néha lenni.
tvblog Why-oh-why Eric Roberts ? 2009.03.19 07:14:00
Nincs mese, a tízmillió fociedző országából a tízmillió kertévés programigazgató országa lettünk. Már a szomszédom is rendszeresen azzal traktál, hogy szerinte milyen filmet és mikor kellene leadni a tévében. Legutóbb azzal nyaggatott, miért megy éjjelente annyi Eric…..
leilalány 2009.03.19 13:17:38
@GayBears: Egy apró kiegészítés.... az RTL Klub természetesen NEM hozott létre "töltelékcsatornákat"... Miért is tennének olyat, amit tilt a magyar médiatörvény??
Még tavaly Cannes-ban jött az ötlet, hogy csináljunk itthon is egy „Hole in the Wall”, vagyis emberi Tetris típusú formátumot – ahol emberek bujkálnak át lyukakon, és jól megszívatják őket, mert vízbe esnek, beszorulnak, satöbbi, ahogy azt kell. Persze mi itthon…..
leilalány 2009.03.19 11:30:45
@Enrico Palazzo: biztosíthatlak, ez a Tweety személy még életében nem volt Cannes-ban. Nagy eséllyel nem is lesz.
A promós fiúk megint kitettek magukért, amikor az alábbit összevágták. Amikor megláttam, nyeltem egyet – gyerekek, ez horror, ezért megvág bennünket az ORTT – rémüldöztem. Ne aggódj - mondták a fiúk - amit ebben a 30 másodperces promóban látsz, az 10 nap összes…..