Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpecOps

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És eljövend 2012 utolsó napjaiban a zöld rettenet, és szája tátva, és reggelizének sós riglit babbal, és zsenge gyökereket és gyönge szekereket... ehh, bocs, a bejglimérgezés utóhatásai. Szóval fogadjátok szeretettel 20123. utolsó codex fordítását Dreamer 88 jóvoltából,…..
Egy kis jóslat a GW háza tájáról, avagy várható megjelenések a közeljövőben:2009: Space Wolves (40k), Skaven (fantasy)2010 első fele: Blood Angels (40k), Tyranids (40k)Valamikor, esetleg, talán, ha a csillagok együttállása megfelelő lesz: Necrons (40k), Dark Eldar (40k), Beast of…..
SpecOps 2009.07.27 13:39:39
@Petrow: Mit jelent ez a gyakorlatban? Akit eltalál az sérül?
SpecOps 2009.07.27 14:20:39
@Petrow: Köszi! Mindenképp ki fogom próbálni a manővert, amint meg lessznek az assault termik. Ha vannak még ilyen trükkök a tarsolyodban BT-hez, szívesen olvasnám őket.
Remélem, mindenki kipihente a húsvéti páleszmárgezés és sonkatúladagolás utóhatásait. Enyhítésnek itt van az underground káptalanokat bemutató sorozat utolsó része, a Black Templars káptalannal. Essünk is neki. A BT az egyetlen második alapítású (tehát az eretnekség után…..
Úgy tűnik, csak rövid időre sikerült elkanyarodnom a seregismertető vonal felől. Eredetileg egy TTQ festési cikket akartam lehozni, de az elmúlt pár hétben annyi blog, és olyan színvonalasan kezdett el foglalkozni a témával, hogy nem akartam kis háztájinkat egy „hogyan…..