Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iris77

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész úgy kezdődött, hogy hétfőn a boltban a kedvenc boltosnénim kérdezte, hogy dobtak-e be nekünk is olyan cetlit, hogy eladó házat keresnek. Nem, nem kaptunk. Nem baj, majd ő szerez nekünk. Szerzett is, csütörtökön megkaptam, szöveg annyi: eladó lakást, házat keresünk, és…..
Fenyegetőztem, hogy leírom, mi minden változott meg bennem a terhesség-gyerekszülés után. Nos, a testi dolgokról nem ejtenék szót, kötetnyi irodalmat lehet róla elolvasni. Engem sokkal inkább meglepett, hogy mennyi lelki változás esik meg az ember lányával, ha gyerekszülésre adja…..
iris77 2009.03.19 19:35:47
@m e o w:
Nem ismerjük egymást, én Erdélyben élek, a marosvásárhelyi börtönnél dolgozom, a tegnap véleltlenül találtam a blogodra és ha nem bánod még visszatérek :-) .
Néhány évvel ezelött a kecskeméti illetve a veszprémi b.v.től voltak nálunk delegációba, illetve 2007-ben is, már nem emlékszem honnan, Újszászi Zoltán, a volt veszprémi parancsnok kezdeményezésére.
iris77 2009.03.20 12:43:53
@m e o w:
Várom a börtönös írásod :-))
Különben nekem is eszembe jutott a tegnap ez a bejegyzésed, egy befogadó beszélgetés alkalmával (23 évre ítélték, az élettársával közösen a lány 3 éves gyerekét megölték, feldarabolták, eltüzelték - 2 év után derült ki).