Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElectroAdmin

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roppantul felelősségteljes életet élő apukával hozta össze a sors Tamást és a történet többi szereplőjét, akik együttes odafigyelése és gyors reakcióideje előzte csak meg a tömegbalesetet. Ma egy suzuki akart engem összetörni, a köztünk lévő motorost pedig megölni. A…..
ElectroAdmin 2009.03.23 01:54:26
@bikila: Nyíregyházán sem ismerik sokan, én kicsit ki szoktam húzódni balra, 5-ből 1 autós megérti, a maradék 4-et meg kikerülöm jobbról. Mondjuk az utat felfestőknek sem volt sok közük a dologhoz. Egy sávos körforgalomból kivezető szakasz 2 sávos úttal folytatódik, és naná, hogy a belső sávba van irányítva aki csak úgy kijön a körforgalomból... Alapból a külsőbe kéne szerintem. (Korányi úti körfogalom egyébként).
Amúgy Olaszországban is a 3 sávos közepén mennek többnyire, nagyon indokolt esetben húzódnak ki a jobb szélsőbe.
Olyan meg megint kevés van, aki esetleg jobbra tart, viszont ha be akar valaki fordulni az útra jobbra kis ívben, akkor általában nem húzódnak be a belsőbe, hogy szabaddá tegyék neki a külső sávot. Én meg hiába csinálom, általában nem hisznek nekem, hogy most tényleg észrevettem őket és jöhetnek :)
Mint minden 21. századni betegségnek, az elektroszmog érzékenységnek (ES) is van ezoterikus irányultságú gyógymódja. A blogon szeretném a tudományosság mellett ezt az irányvonalat is szerepeltetni, ezért álljon itt egy külföldi eset, egy energetizálással foglalkozó társaság…..
Miközben mindennapi életünket éljük, nagyon sokféle elektromos berendezést használunk. Ezek különböző frekvencián működnek, és különböző intenzitással sugároznak. Sugároznak, mind más szinten, de az általuk kibocsájtott sugarak bizony elhagyják a készülékeket. Mivel az…..