Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chucky in Dubai

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg már sokan kerültetek olyan helyzetbe az úton, hogy úgy éreztétek a mögöttetek lévő foglalkozására nézve feltehetőleg urológus lehet, mert mindenáron közel akar kerülni hátulról. Ace is egy hasonló perverz álodzata lett, de történetébe mégsem ez a…..
Tardai történetek Odabaszunk! 2009.05.13 19:30:00
Na, a Deutsch végre beült a baszom Volvójába - amúgy konkrétan vagy egy spanja, a Svéd, annak bömöse van, direkt csinálják, basszák meg - eljött, azt' lezsíroztuk a Panoráma particirkusz első állomását. Mondjuk ő csak a nevet engedi át, amúgy mindent rám bízott. Ennek…..
Az egyik tavalyi sztrájk alkalmával Érd felsőn vártam a vonatot. Üldögéltem a padon, amikor befutott egy vonat Székesfehérvár felé. Nekem ugye ez nem volt jó, csak távolról néztem, milyen kevesen ülnek rajta. A vonat indulása előtt az előtérben megjelent egy 50 feletti kabátos…..
Tardai történetek Harminchárom 2009.03.18 08:00:00
Gabika csinos, amolyan bögyös-faros asszony, valszeg' minden második faszi örömmel megrakná. De a közértes Vargának vagy huszonöt éve meg kell. Ráadásul, mióta nincs a Magdi, megint csak entyempentyem van, nem dugás, az is ritkán, mikor a Gabika romantikus félhomályban várja,…..