Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lycanthrop

5 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Németországtól Magyarországon át Dublinig ível a mai poszt, ám Rumi írása egyúttal belső utazás is. Kiderül belőle, hogyan lesz egy Németországban született, részben Magyarországon felnőtt, jelenleg Írországban élő emberből magyar, s hogyan marad az, miközben a három…..
Lycanthrop 2013.03.04 17:11:25
@tableno: Mondjuk a melós cv-vel oda kéne sétálni, ahova az való, a HR manager-hez. De ezt felesleges ragozni. Persze h nem JÁR. Az eredeti kommentemben csak erre akartam pont rámutatni h az általános Magyar mentalitás az pont ilyen. Ezzel nincs is semmi baj, csak annyi h az ország ezért tart ott ahol tart, mert képtelenek vagyunk az összefogásra, mindenki felfelé nyal, lefelé tapos h odajusson a tűzhöz, ahol sütögetheti a maga pecsenyéjét...
Lycanthrop 2013.03.04 19:16:23
@Philosoraptor: Gondolom munkahelye válogatja. Nálunk ebből semmi gond nincs. Miért lennék én felelős, csak mert tudok valakit aki munkát keres, a cég meg embert keres. Itt felfogják h nem az apja vagyok. Tény h a szakmám hiányszakma, nem egyszerű munkaerőt találni, talán ez is közre játszik.
Lycanthrop 2013.03.04 17:07:02
@tableno: Mondjuk a melós cv-vel oda kéne sétálni, ahova az való, a HR manager-hez. De ezt felesleges ragozni. Persze h nem JÁR. Az eredeti kommentemben csak erre akartam pont rámutatni h az általános Magyar mentalitás az pont ilyen. Ezzel nincs is semmi baj, csak annyi h az ország pont ezért tart ott ahol tart, mert képtelenek vagyunk az összefogásra, mindenki felfelé nyal, lefelé tapos h odajusson a tűzhöz, ahol sütögetheti a maga pecsenyéjét...
Kinek-mi 240km/h 2010.08.21 09:31:09
Megtetszett. Vagy inkább meg voltam őrülve érte. 17 éves voltam, egy osztálytársam kapott egyet, és én rohadtul irigyeltem. Kellett nekem is. Nagyon kellett. Brutális fekete ék két keréken, minden eleme kizárólag a gyorsaság érdekében lett kialakítva. Rombusz alakú fejidom,…..
Kinek-mi Élet 2010.02.21 18:28:32
A kezdet   Megérkeztem. Erős fény, dokik, fertőtlenítő szag. Megütnek. Ezt persze akkor nem tudtam, csak a sötétből - világos, melegből - hideg átmenetek. Na meg persze nem kapok levegőt. Megütnek, ordítok. Lélegzem. Ezekre nem igazán emlékszem, nagy részét mesélték, a…..
Kinek-mi Idő 2009.09.12 21:48:00
Onnantól számítjuk a civilizációt, h feltaláltuk a kereket. Baromság. Az első dolog amit ki, (igaz, nem fel) találtunk, az idő. Ezzel el is csesztük, és fejlődni kezdtünk az őrület felé.Az okosok úgy gondolják az idő öröktől fogva létezik. Pedig sosem létezett. Gondolj bele,…..
Kinek-mi Szombat 2009.03.22 20:25:00
Jobb kezemben fagyi, balban tea. A fagyi áfonya, a tea…..
Kinek-mi lycanthrop.blog.hu 2009.03.18 22:58:43
Sötét van, sötét és hideg. Alagút. A távolban talán némi fény. Metró.Néha félek egy kicsit, talán sírok is egy keveset, de elmúlik. Mindíg elmúlik. Gázt adok, belököm kettesbe, és hagyom hogy a közel ötszáz paripa tegye a dolgát. Rohanok az éjszakába. Az éj jó.…..