Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domii.

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Columbus sztárja 2018-ig szerződött csapatával, 62,4 millió dollárt keres összesen. A Pittsburgh elengedte egy újabb hátvédjét, Rob Scuderit. A Detroit már a negyedik szabadügynökét veszítette el, Ryan Smyth Los Angelesbe költözött. Folytatódott a jövés-menés az NHL-ben, az…..
Két bombaüzlettel nyitották meg a szabadügynökök a nyári átigazolási dömpinget. A szlovák Marian Hossa gyakorlatilag karrierje végéig, 42 éves koráig leszerződött a Blackhawkshoz, évente 5,2 millió dollárt fog keresni. Honfitársa, Marian Gaborik még ennél is többet zsebel be…..
domii. 2009.07.03 22:40:38
@isotope: Ezt azert meg nem mondanam, hogy nincs vedelem igaz ketto hatved elment de az uj elso koros draftolasunk Simon Despres egy nagyon tehetseges hatved.:D
domii. 2009.07.04 10:57:56
@SweFan: Datsyuk is ott van azert es Osgood is...
Steve Yzerman, a kanadai válogatott főnöke 46 játékost nevezett meg, akik augusztus 24. és 27. között Calgaryban megkezdik a felkészülést a 2010-es vancouveri olimpiára. Az 5 kapusból, 16 védőből és 25 csatárból álló névsor fele lehet kanadai válogatott a hazai rendezésű…..
Ahogy azt ma reggel az Üllői út 129 blog illetve a Nemzeti Sport megírta, a Ferencvároshoz szerződött Budai Krisztián. A kiváló kapus 12 év után tér vissza nevelőegyesületébe. Mint a sportlapnak elmondta, döntésében szerepet játszott, hogy a zöld-fehérek minden téren előre…..
domii. 2009.07.03 22:46:24
@Dave55: Hat igen ezzel az igazolassal nem kicsit erosodik a fradi es Krinoval akar sokkal jobb eredmenyt is elerhetnek hisz ha megnezzuk Krino 2-3 eve a legjobb kapus volt de meg most se rossz...
domii. 2009.07.03 22:48:03
@Video Tóni: En is elismerem ez naon ott vt...xD
A magyar serdülőbajnokság pontkirálya az egyik legjobb finnországi utánpótláscsapathoz igazolt. Sebők Balázs a következő szezonban a finn országos serdülőbajnokságban játszik. A 14 éves csatár augusztus 2-án egyedül vág bele élete eddigi legnagyobb kalandjába. A MAC…..
Szombaton fél háromkor a káposztásmegyeri Icecenterben a 16 éven aluli játékosokból álló magyar válogatott egy Európában turnézó kanadai csapattal edzőmérkőzik. A magyar csapat edzői, Fekti István és Mayer Péter a következő 22 játékosnak küldtek behívót. Kapusok:…..
A végéhez közeledik a 15-16 évesek küzdelme is. Csütörtökön indul a csata az aranyért , amely az egyik résztvevő két győztes mérkőzéséig tart. Ma lépnek pályára a bronzra pályázó csapatok is, akik egy találkozón el is döntik a harmadik hely sorsát.A serdülő…..
Egy mérkőzésre van sorrendben hetedik, összességében tizedik magyar bajnoki címétől az Alba Volán. A fehérváriak győzelme nem nagyon forgott veszélyben a döntő negyedik, Megyeri úti mérkőzésén, az első harmad 0-0-ja után gyorsan eldöntöttek mindent. Nem sokat láthattunk a…..