Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parker

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hír rövid volt, mi több, számítani is lehetett rá, ennek ellenére alighanem sokakat nagyon rosszul érintett: Magyarország is csatlakozott azokhoz az országokhoz, ahová nem engedik be az Egyesült Királyságból érkező repülőgépeket...
parker 2020.12.23 13:46:57
@Horthy Miklós cselédje: milyen cinikus.
Ezek az elvanorlok,jobb elet reményében utaztak oda. Sokan haza küldik a pénzüket. Sőt! Sokan 8-10 év munka után visszajonnek,es a megkeresett pénzekből,esélyük van egy jobb életre itthon.ezek az emberek sosem tagadták meg Magyar mivoltát. Szégyen az on gondolkodásmódja.
Inda gépház Indamail problémák 2011.06.08 13:34:00
Az Indamail egyik szerverével problémák akadtak, így előfordulhat, hogy egyes postafiókok nem vagy nagyon lassan érhetők el. A hiba kijavításán szakembereink már nagy erőkkel dolgoznak.Türelmeteket köszönjük,Inda csapat..
Világutazó Highway from hell 2010.08.05 11:42:00
A szibériai Jakutszk városába mindössze egyetlen út vezet Moszkvából. Ennek a Léna folyó partjával párhuzamosan futó része Lena Highway, avagy a Highway from hell posztunk főszereplője.Elöljáróban érdemes megemlíteni, hogy Jakutszk térsége a világ egyik leghidegebb lakott…..