Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sonkatekercs

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemfüles fotósunk tegnap is ott járt a jelentősebb eseményeken, és mindent megörökített az utókornak. 2011. márciusának idusa, képekben.         Szemtanúk szerint Keanu Reeves-nek nem tetszett Orbán Viktor beszéde. Állítólag azért, mert nem beszél…..
Pamacs és penge Pino Silvestre 2010.06.28 10:00:00
 Nakéremszépen, elmúltak a távollevős idők, aktivizálódunk újra. S tesszük ezt rögtön egy újabb régi, olasz örökzölddel (örökzöld, érted!...). Mióta az eszemet tudom, édesapámnak ugyanaz az illat a kedvence: a Pino Silvestre. Épp vettem neki némi frissítést, úgyhogy…..
Kozmonaut1: Grigorij, hallod, a geci amcsik nem engedik a budijukat használni! Kozmonaut2: Csodálod bazmeg, miután megnyomták múltkor nálunk a piros gombot, egy hétig vakarták a 10 évnyi szart magukról...
Napi abszurd kevés karakterben Én 2009.04.03 10:57:18
Fiú: Apa, szerinted nem ciki 40 éves korodban barna szövetnaciban, Converse-ben, kilógó ingben, kordzakóban, válltáskával, vállig érő lobonccal dolgozni menni Emberek közé? És ha nem, miért nem Bahia szütyővel, vagy szimatszatyorral mész?Apa: Anyádat!..
 - Figyu, 12 éve tolom itt az origót, minden áldott nap egy dolog zavart igazán: a bőrfotelhez odaragadt a seggem fél óra után, a bársony az nem pállasztja annyira gyapjút, ugye? Nem, Gyuri, nem...
- Mózes fiam, már megint csimbókokban a pajeszod, Dzsenifer lányom, a tarka szoknyádat mér nem vasaltad ki? - Istvánka, már megin a YMCA-s rózsaszín kabátba jössz? Anyukám, de jól áll rajtad az a régi svejcisapó azzal a diszkrét filc vörös csillagal! - Nnna jóvan, kérem a…..
 - Yo, Gepetto Technologies? Kéne abból az orrból még 40 darab a beépített mikrofonnal. Azt nem tudnák megoldani, hogy a takonytól ne legyen az a recsegős visszhang amikor úgy beszívom a levegőt? ..
- Surgyélán bazmeg, hogy lenne egy kicsi gitár a tüdődbe, és a rák pengesse, nem azt írták, hogy autónómia, hanem hogy: Autó? No! Mia?- Ja, nem tudtam ..
2008 Q3:- Figyu Lacka, mi lenne, ha 250 forinton adnánk havi 4 milla ajrót a spanoknak egy évig 30 guriga bruttó nyereségért? (vez. ig. heil hely.)- Szerintem az cool! Molnár Csabi is odalesz. (the treasurer)- Hajrá! (vez. ig.)..
- Drága halhatatlan barátaim, most megteremtem az Univerzumot ebből a kiflicsücsökből!-Jajmá, David, ez olyan ciki.Hókusz, pókusz!..
Hjúszton, ugye a nagy piros gomb a Szojuzon kólaautomata, mint a mi hajónkon?Nem tudom Greg, próbáljátok ki, mi baj lehet?O.K., köszi. Over and out...
És akkor most idehelyezem a farkamat nemiszervemet az excenter sajtó alá, és megkérem kedves kollégámat, Bélát, nyomja meg a start gombot, a zöldet. Köszi...
Kedves Kollégák, most akkor megkérném Skrzsivánek kádármestert, helyezze ezt a forró kátránnyal teli 20 akós hordót a mellemre, én pedig kiénekelem a magas cét a Nessun Dormából, mint a felejthetetlen di Stefano a Scalaban anno dacumaleMaestro, lehet...
Kedves Közönség, és most kettéfejelem ezt az égő gázbeton téglát. Ne csinálják utánam...
Kedves lakótelepi barátaim, és most csukafejest mutatok be cukahara mozdulattal a hetedikről az alattunk hömpölygő mély folyóba.Állez!..
Kérném Béla kollégát, engedje ki a kéziféket ezen a 30 fokos lejtőn álló Scanián, én közben előlről visszatartom ezzel a balsafa rúddal.Hadd menjen...