Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ekoz

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Epizodisták Rescue Me - 5. évad 2009.09.16 16:20:00
A sztrájk miatt a szokásosnál hosszabb ideig kellett várnunk az ötödik évadra, amitől kimondva-kimondatlanul azt vártuk, hogy visszahozza majd a sorozat kezdeti zsenialitását. Mert azért valljuk be, ugyan önmagában viszgálva nem volt rossz sem a harmadik, sem a negyedik évad, de az…..
Az F/X nyáron visszahozza nekünk a legviccesebb és egyben legtragikusabb sorsú tűzoltót, Tommy Gavint, a Rescue Me főszereplőjét. Persze a többiek is ott lesznek mellette szépen sorban. Először egy plakát, az ugrás után meg egy előzetes. ..
Ekoz 2010.05.22 01:35:56
Half Pécs Squad VVega '10 2010.01.03 14:31:00
AugusztusA világ legjobb apukája (The World's Greatest Dad, 2009, Bobcat Goldthwait)   10/7Re-Animator - Az Újraélesztő (Re-Animator, 1985, Stuart Gordon)   10/8.5Az ördög nem alszik (1941, Bánky Viktor)   10/7 JúliusToy Story 3 (2010, Lee…..
Amit a brit filmesek nem éppen díszes papírszalaggal átkötve csak az előző évtized végén nyújtottak át nekünk (Eden Lake, Harry Brown), azt a franciák már 15 éve megtették. A '90-es évek közepén berobbanó, hatalmas tehetség Mathieu Kassovitz A gyűlölet c. alkotása…..
R.: Robert RodriguezFsz.: George Clooney, Quentin Tarantino, Juliette Lewis, Harvey Keitel, Salma Hayek, Danny Trejo, Cheech Marin Az Alkonyattól pirkadatig maga a celluloidot öltött kétarcúság, sok szempontból a Grindhouse projekt megelőlegezése. Ugyan ezt a filmet Rodriguez egyedül…..
TiVo Bitchez Köszöntő 2010.02.19 10:35:00
Kedves ide tévedő, vagy épp direkt betérő! Itt nem lesznek kritikák. Csak szigorúan ajánlók.  A TiVo Bitchez lényege ugyanis az, ami az oldalhasábon is olvasható: megmutatni, hogy a mai, ostobaságokkal és blődséggel agyon fecskendezett televíziózásban létezik még…..
   Furcsa társulat járja London utcáit. Régimódi kartondíszletek között ugráló, maskarás úriember csábítja az érdeklődőket, hogy jöjjenek és Doctor Parnassus (Chritstopher Plummer), valamint mágikus tükre segítségével lépjenek be a saját képzeletükbe. A…..
           A kritikusok már külföldön is utálták, a trailer sejtette, hogy ez valami igazán elbaszott film lesz, de tegnap este bizony engedtem a női nyomásnak, és a (nagyszerűnek ígérkező) Five Minutes of Heaven helyett megnéztük a The…..
Half Pécs Squad Tesztüzem 2009.12.23 23:45:00
 Már egy ideje, megfogalmazódott egy olyan blog készítése és üzemeltetése, mely a minőségileg elég szegényes televíziós kínálatból szűrné ki és ajánlaná Nektek az igazi gyöngyszemeket, vagy éppen csak a laza szórakozást garantáló filmeket/sorozatokat/műsorokat.…..
  A 2006-os év egyik meglepetés sikerének, a Little Miss Sunshine-nak a 8 producere közül hárman újra összedugták a fejüket. Jeb Body, Peter Saraf és Marc Turtletaub úgy gondolta, hogy amit egyszer szépen el tudtak adni, arra esetleg még mindig lehet igény, sőt az új filmjük…..
Half Pécs Squad Heti klip #1 2009.10.06 09:07:00
Mivel VVega rábólintott, így nyitottam egy ilyen sorozatot, hogy heti klip, ahol majd elvileg hetente én vagy valaki más egy videóklipet ajánl a figyelmetekbe. Elsőnek a brit elektronikus zenei élet egyik legmeghatározóbb csapatától választottam. The Chemical Brothers, a dal pedig a…..
Több, mint egy éve merült fel, hogy Kevin Williamson és a stúdió szóba hozta a Sikoly 4. részét. Idén nyáron pedig konkrétan belendült a projekt, Courtney Cox és David Arquette boldogan mondtak igent a folytatásra, azonban Neve Campbell az előző felvonások tényleges főszereplője…..
Filmdroid Penge 2 (Blade 2) 2009.07.12 19:15:00
    Akad a Marvel univerzumban néhány olyan hős, akik nem moralizálnak annyit, mint a többiek, mindenféle szívfájdalom nélkül odasóznak ellenfélüknek, amelyek többsége feldobja a pacskert. Rozsomák örömmel meríti bele bárkibe a karmait, a Megtorló pedig munkaköri…..
2002-ben a jobb napokat is megélt Walter Hill rendező a Vitathatatlan filmmel jelentkezett. A produkció nem került sokba, csak 20 millióba, de csak 15,2 milliót tudott összekaparni a mozikban világszerte. DVD-n azért némi hasznot hozhatott, ugyanis elkészítették a második részt, ami…..
Filmdroid District 9 marketing 2009.06.05 10:44:23
Közeleg a District 9 bemutatója, hát belehúztak a marketingesek is. De nem új trailerrel vagy tv spotokkal jönnek, hanem kihelyezett reklámokkal. A fényképek tanúsága szerint üzletekbe, buszmegállókba, stb rakják ki a "Csak emberek részére, aki földönkívülit lát hívja a…..
Hétvégén tartották meg az MTV Arany popcorn díjátadót. A show alatt Sacha Baron Cohen Brunoként szárnyakkal tartott a színpad felé, odáig már nem jutott el, Eminem nyakában kötött ki, aki mérgesnek tettetve magát elhagyta a helyszínt.Az eset után sokan találgatták, hogy vajon…..
Filmdroid Arany popcorn díjazottak 2009.06.01 13:44:00
Tegnap volt az MTV Movie Awards, remélem hamarosan majd meg tudom nézni, a díjátadón ugyanis rengeteg vicces dolog történik, a filmesek itt elengedik magukat, de mivel tinik milliói követik a műsort a stúdiók ki is használják a helyzetet és reklámoznak pár sikervárományos filmet.…..
Filmdroid Tűzben edzett remake 2009.05.21 14:40:21
A Fox International Productions remake-et készít az orosz piacra A tűzben edzett férfiből. Az eredeti verziót Tony Scott rendezte és Denzel Washington volt a főszereplő. Washington testőrként dolgozik egy családnak, akiknek lányát (Dakota Fanning) elrabolják, ekkor a férfi…..
5 új kép érkezett a Transformers második részéhez, ezúttal semmi robbanás vagy akció, csak néhány szereplő és autók...
Ekoz 2009.05.19 16:27:02
@koimbra: jójó persze igazad van:), csak pont kiraktam erre nézem már itt is itt van :D de persze és ez szar is mondjuk h általában mindenki ugyanonnan dobja fel a cuccokat bár ugye ezek a hivatalos dolgok és itt jelennek meg legelőbb, de néha szarul jön ki
Filmdroid Gran Torino (Gran Torino) 2009.04.19 21:19:00
  Minden faluban és kisebb városban látható néhány ház előtt egy kis széken üldögélő öreg mama vagy papa, akik árgus szemmel vizslatják arra tévedőket, tetőtől talpig végigmérnek mindenkit, mellettük néha a kutyájuk, esetleg egy üveg ital (olykor mindkettő). Ha…..
Sean Penn lesz a főszereplője a This Must Be the Place filmnek, amelynek a rendezője Paolo Sorrentino olasz direktor, akinek ez lesz az első angol nyelvű munkája.Penn egy rock sztárt alakítana, aki visszavonult már a szakmától, azonban ezt az életet unalmasnak találja, ezért hát…..