Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanya.ws.brandon

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem azt mondom, hogy 2010-ben csak a feljutás a cél, de azt igen, hogy a csapat képes lesz rá. Éremmel mindenképpen számolok, mondta blogunknak a svéd Färjestad BK-ban edződő Hári János, akit a minszki divízió 1-es U18-as világbajnokság legjobb csatárának választottak. A 16 éves…..
sanya.ws.brandon 2009.04.17 15:56:39
@1116001: Jézus mária tisztára elvagyok szállva magamtól
sanya.ws.brandon 2009.04.17 17:12:29
@1116001: hát te mire érted az önbizalom hiányt nem arra hogy egy kicsit nagy arcunk van a dolgokhoz de ha nem arra mindegy én elég rég óta ismerem a srácot hogy tudjam milyen nagy arca van
Hihetetlenül hangzik, de nagyon jó mérkőzést játszottunk a lengyelekkel, mondta Ancsin László szövetségi edző a divízió 1-es ifjúsági világbajnokságon 9-0-ra elvesztett csata másnapján. Az eredmény szerinte nem tükrözi a látottakat. Értékelés következik.…..
sanya.ws.brandon 2009.04.10 19:09:53
@hokihari: Én nem értem ha ki kapunk mindig azzal jövünk hogy csak 16-17 éves gyerekekről van szó nem fizetett profikról abba kéne már ezt hagyni kikaptunk kész nem kell ezzel annyit pedálozni bent kell maradni ez a lényeg és remélem sikerülni fog
Öt másodperc hiányzott, hogy a divízió 2-ből feljutott magyar válogatott legyőzze az A csoportból kiesett Fehéroroszországot. 4-3-ra vezettünk Hári János utolsó perc elején ütött góljával, a házigazdák előbb szimpla, majd dupla előnybe kerültek, a kapust is lehozták,…..
sanya.ws.brandon 2009.04.07 09:15:54
@corzez: Ez így van lehet hogy sok hibát követnek el de tényleg nem kell mindig a bírókat hibáztatni. viszont fabotnak válaszolnék fantasztikusan jó játékot játszottak a nagyok is tegnap voltak hibák de szupi volt remélem ma is jó lesz a játék
Posztumusz díszpolgári címet adományozott a szívinfarktusban elhunyt jégkorongozónak Székesfehérvár önkormányzata. A testület döntött arról is, hogy a Raktár utcai jércsarnokot ifj. Ocskay Gáborról nevezik el. A 19-es temetése április 1-jén, 15:30-kor lesz a Béla úti…..
Biztos vagyok benne, hogy Pat Cortina szövetségi kapitány a kialakult helyzetet pszichikailag a csapat javára tudja fordítani – mondta blogunknak csütörtök reggel id. Ocskay Gábor, a 34 évesen elhunyt válogatott csatár édesapja. Az Alba Volán első emberével hosszan…..
sanya.ws.brandon 2009.03.26 19:54:19
@barca9: az a baj hogy ezek a gondolatok és ezek szörnyen őszinte vallomások ilyen szőrnyű eset vagy esetek után hangzanak el, de azt mindenkinek akinek sportól a gyereke annak tudnia kell, hogy milyen az ha kiderűl hogy valami nincs rendben az egészségével, milyen nehéz a döntés hozatal és nem csak a szülőnek hanem a sportolónak is.Abban viszont én is biztos vagyok ha a Gábor tudta volna hogy nagy a baj, akkor abba hagyja.
A magyar szövetség támogatási akciót hirdetett. Egy korábban a jégkorongblogon is megfogalmazódott lehetőség teljesült: aki kívánja, segítheti a válogatott világbajnoki felkészülését és szereplését. Az A csoportos csapat támogatása kisebb és nagyobb összeg befizetésével…..
sanya.ws.brandon 2009.03.23 18:40:41
@HAJNAL: -oda kerül a pénzünk ahová mi akarjuk -Hajnalka de kis naiv vagy még abból a pénzből se sokat láttak az egyesületek amit az utánpotlásnak itéltek
Az ifjúsági bajnoki döntő harmadik mérkőzését 8-5-re nyerte a székesfehérvári csapat. A párharc 2-1-re áll a Dunaferr javára. Folytatás szerdán, szintén a megyeszékhelyen. Edzői értékelések következnek. És eldőlt az is: a kölyökdöntőnek Csíkszeredában lesz vége.Fekti…..
sanya.ws.brandon 2009.03.21 19:21:09
@farmotor: csak azt szeretném írni hogy az hogy a megalapulás után az árpi minden csapatból elhozta az úgy nevezett jó játékosokat az igaz de azokból a játékosokból már szinte senki sincs az egyesületnél -külföldre vagy más csapatokhoz mentek át-igen kevesen vagyunk de ezek a gyerekek tényleg mindent megtettek a sikerekér tényleg csak dicséretet érdemelnek és nagyon sajnálom hogy a szövetség olyan döntést hozott amilyet és itt úgy érzem hogy ők magasan tesznek bizonyos csapat sikerére
Szombaton fél háromkor a káposztásmegyeri Icecenterben a 16 éven aluli játékosokból álló magyar válogatott egy Európában turnézó kanadai csapattal edzőmérkőzik. A magyar csapat edzői, Fekti István és Mayer Péter a következő 22 játékosnak küldtek behívót. Kapusok:…..
sanya.ws.brandon 2009.03.21 19:05:20
@munkagep: kikaptunk sajnps 6-2,re