Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozsika1111111

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Baromi lassan megy ez a blog, valószínüleg nem nekem való.Pedig még a netre is előfizettem...
Na elkészült! Évek óta cseszem fel az agyam a "mesterembereken", és évek óta fogadkozom, hogy létrehozok egy ön- és másokat is segítő weboldalt, ahol barkácsolással kapcsolatos ötleteket, tippeket lehet találni.Szóval, indul a mandula!..
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
Magpet küldött már be néhány olyan sztorit, amik kiváló vitaalapok voltak annál fogva, hogy sokak szerint ő volt a hülye, hasonlóan sokak szerint pedig másik fél. Most is egy ilyen szituáció leírását kaptuk meg tőle fényképpel együtt. Szerintetek ő volt türelmetlen, vagy a…..
jozsika1111111 2010.02.10 15:47:27
@Mityu: Csak annyit, hogy rendőrként fokozottan észben kellene tartani, hogy "én vagyok a polgárokért, és nem ők értem". Ezért még ha joga is van úgy megállni, attól függetlenül gondolhat(na) a többi közlekedőre. Ezt alapvető udvariasságnak hívják, és a posztoló is erre gondolhatott, amikor a bejegyzést írta.
Az Országgyűlés döntése értelmében 2001-től minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját. Azaz ma. A kormány megalakulásának zaja persze elnyomja a megemlékezést, de a magam részéről mostanában nagyon unom a…..
jozsika1111111 2009.04.16 13:32:26
@mokas_gizi:

74 ezer?
Akkor az hianyzo magyarorszagi 300 ezer piszok jol elbujt a haboru utan...
jozsika1111111 2009.04.16 13:52:11
@sourcerror: "De talán nem kellene nácinak sem beállítani. Legalábbis a francia és a angol nagykövetek szerint távol állt tőle a náci ideológia. (Vagy talán hadat kellett volna üzenni a 3. birodalomnak? Ugye, mennyivel jobban jártak a lengyelek, nemde?)"

nem, persze nem volt naci, de azt be kell vallani, hogy egy iszonyat naiv, politikailag bal***asz ember volt. Semmilyen taktikazasa nem jott be, sajat hadseregenek allapotarol/erejerol is tevkepzetei voltak, es "a nem tul sikeres" kiugrasi kiserlete utan (radio) allitolag osszvisz egy viteze jelentkezett nala a Var-ban, hogy "fomeltosagu ur, rendelkezzek velem". Ennyit az o huseges vitezeirol - amely vitezek ma ugye a husegrol, stb papolnak - lehet, hogy nem fordult mindegyik ellene, de melle sem alltak.

Utolag persze konnyu mondani, hogy igy-vagy kellett csinalni, de az o tenykedeset nezve ugy tunik, hogy amit lehet, elcseszett (1. haboruba nem kellett volna belepni 41-ben Karpatalja miatt (nemetek sem akartak) - mas lehet volna az orszag megitelese, ha csak eros nemet nyomasra, kesobb lepunk be), 2. zsidok deportalasa - ha picit tovabb ellenkezunk, mas lett volna az orszag megitelese, 3. nemet megszallas - ha lemond (es lett volna egy nemet babkormany), mas lett volna az orszag megitelese a haboru utan, 4. ha vevgigcsinalja a kiugrast (es koveti a hadsereg) mas lett volna az orszag megitelese.
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..