Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zotya85

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos módját választotta az ünneplésnek az a huszonhárom éves edzőnő. Az amerikai Samantha Sullivan két védencét, a 16 és 17 éves focistákat a városba csalta egy pizzára, hogy megköszönje nekik a pályán nyújtott teljesítményt, azonban az ünneplés nem várt fordulatot…..
Zotya85 2013.08.13 08:06:54
@jog-ász: igen, ez így van valószinűleg. de el nem tudom képzelni h anyámnak ne találtam volna ki valami fedősztorit az esetre..nem bazzeg, ez a hüle kölök szépen elcsacsogja h mi volt :)
jaj hát le volt némítva a telefon, csak haverokkal bandáztunk blablabla, max faterral közlöm h ismered az edzőnénit, na bazzeg megvolt :D
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..
Ellenőrző Ki a bűnös? 2009.12.17 08:00:00
Karácsony alkalmából a nem vallásos családban nevelkedő gyerek is találkozik Jézus születésének történetével és az ehhez kapcsolódó hitvilággal. Néha -szerencsétlen módon- agresszív és félelmetkeltő formában történik mindez, mint El Topo kisfiának esetében is, amikoris…..
Évek óta veszekszem utastársaimmal akik beszólnak, hogy a táskámat miért nem a fejem felett lévő tartóra teszem, miért rakom az ülésre (vagy ha valaki le akar ülni, akkor az ölembe). A válasz mindig egyszerű: feledékeny vagyok, és nem szeretném, hogy a cuccom a vonaton…..
Zotya85 2009.09.15 10:35:44
Sziasztok. Teljesen off téma. Ma reggel 6.15 felé a nyugatiban a 17es vágánytól vonult be a nép a pályaudvarra. A poggyász megőrző előtt feküdt egy nő a földön (az mondjuk a kedves embertársak kritikája h egy rápillantás nélkül elvonult a többség mellett), párunknak (egymásnak tök idegen emberek) azonban feltűnt h a nő nem látszik hajléktalannak (földön fekvő eszméletlen ember, még ha hajléktalan lenne is....) Két hölgy társaságában körülálltuk, néztük, próbáltuk felmérni h mi is lehet a baj, nem volt ittas, láthatólag nem kéregető, viszont eszméletlen. Beszóltak a poggyász megörzőbe, h jó lenne mentőt hívni...semmi reakció. Annyira hozzá sem mertünk érni, mert mi van ha a fejét, gerincét érte valami...pár perc után érdeklődtünk a kedves máv személyzettől h elintézték-e a kért telefont...NEM! Na nem baj, mi kihívtuk a mentőket, a diszpécser utasításai alapján pofozgattuk, előbb gyengéden, majd kicsit markánsabban. Semmi reakció, semmi fájdalom-reakció. Ekkor jött oda pár peronőr, informáltuk őket, mondták h menjünk nyugodtan dolgozni, ők bevárják a mentőket, és vigyáznak addig a hölgyre. Nekik köszönet. A máv poggyászosoknak meg egy kurva nagy tockos..anyátok majmok..lehet hajléktalan volt(de szerintünk nem), és akkor mi van?? ember ő is, és bajban volt...Bezzeg elképzelem a pofátokat, hogy ha megtudnátok, h mondjuk édes anyátok mellett sétáltak volna el az emberek, és szartak volna ily módon a fejére...Jobbulást a hölgynek
Korábbi részek Mivel kifejezetten igény van rá :-), nem maradok el a folytatással, jöjjön az eheti leleplező adag. Azt állítja Fricz Tamás, a politológusból kinőtt tüntetésszervező: Bajnai Gordon lett a kormányfő, „annak ellenére, hogy a választópolgárok szinte…..
A Gál Misi-féle MÁV-figyelőn olvastam a történetet, kérem olvassa el mindenki, erre szeretnék reagálni. A bejegyzés címe a "Nincs logika a MÁV bejárati ellenőrzésében", s a posztot beküldő arról panaszkodik, hogy szerinte mennyire össze-vissza van kitalálva ez az…..