Regisztráció Blogot indítok
Adatok
canamis

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Honvédelmi Minisztérium és az Indafotó által meghirdetett Katonák.Hősök fotópályázat keretében április 13-án, pénteken az MH 86. Szolnoki Helikopter Bázisra látogattunk a fotózás és harcászat iránt érdeklődőkkel. Ha a képek láttán kedvet éreztek a nevezéshez,…..
canamis 2012.04.23 22:36:03
@Éhes_ló: Nem semmi ez a kommunista hozzá állás!! Ember a diploma mellé nem adnak észt is!! Te honnan tudod hogy hogy müködnek ezek a fegyverek??? !!
Könyv vagy műszaki rajz nem eggyenértékű a tapasztalattal! Ezt te is elismerheted!! Arról hogy ki milyen munkát és hol végez arról meg fogalmad sincs!! Jegyző könyvet olvashattál de az nem a valóság!! Az egységességet meg majd akkor szajkózd ha hordós terepen vagy gyakorlaton a jó magyar cuccokat!! Használhatatlan
Hulladék az összes!! Az jenki majmolásra meg csak annyit hogy attól a nemzettől kell tanulni akik napi szinten gyakorolják a szakmát!!! Mint felszerelésben mint kiképzésben van hova fejlödni!!!!
canamis 2012.04.23 22:41:23
@shockwave: Végre egy tisztánlátó ember a forumon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canamis 2012.04.24 22:32:12
@Éhes_ló: Tudod mit te kapitalista bafásult f...!!!!! Ez már tényleg nonszensz amit megengedsz magadnak nem hinném hogy van éles tapasztalatod bármelyik hadszintéren is és aszt sem hiszem hogy bármelyik harcoló alakulatba megáltad a helyed!! Tudod kicsit más a komandós élete mezőn mint a hozzád hasonló(fehér ló) -nak az irodába!! Soha nem mentél annyit a bakancsodba hogy szétrepedjen a talpad soha nem áztál napokat a ti általatok tervezett és jóváhagyott magyar essőédőbe!!! A szakmai tudásotokat jellemzi az új fm Ak-is !!! Háromszor nehezebb mint a régi ja és repeszálloba meg kevlár sisakba használhatatlan!! Ti letervezitek mi meg kinlódunk a ti csoda termékeitektől!! Ja arról nem is beszélve hogy 1000000-forintért szerelik fel, az amcsi cuccokal felszerelve 300 dollár fedezi az összes költséget!!! Ja de bocsánat te utálod a jenkiket akik téged és a valamikori katonáidat megenének reggelire!! Egy szakaszuk elintézné a huj huj hajrá vonalba előre kuminista alkoholista naplopó értelmetlenül "képzett" katonáidat!! Jajj el is felejtettem de legalább egységesek voltak és egyszerre léptek!!!( más dolguk se volt) Fejezd be a fikázást senki nem mondta hogy dicsérd a mai katonákat!!!!
A Honvédelmi Minisztérium és az Indafotó által meghirdetett Katonák.Hősök fotópályázat keretében április 13-án, pénteken az MH 86. Szolnoki Helikopter Bázisra látogattunk a fotózás és harcászat iránt érdeklődőkkel. Ha a képek láttán kedvet éreztek a nevezéshez,…..