Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LTL

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Csonka fordulót követő csonka poszttal zárjuk a Serie A eseménykövető naplóját. A nagy havazás miatt négy meccset halasztottak el, a lejátszott haton viszont született néhány olyan eredmény, ami mellett nem megyünk el, miközben készülünk még arra is, hogy a 2009-es évet is…..
LTL 2009.12.22 20:10:54
Az Antikrisztus, a Bárány, annak imádása, és a huszonnégy vén után az éterbe hatol az újabb apokaliptikus motívum: huszonnegyedszer zakatol a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
LTL 2009.12.17 22:18:52
Teljesen érdektelen, de valahol mégis bosszantó, hogy megint egy hajrában esett gól miatt nem állhat az élre a Juventus: legutóbb Harzsa a lefújás előtt bevágott büntetője miatt a Genoa tölthetett egy hetet a Serie A trónján, most pedig Padalino a 85. percben lőtte be egy másik…..
LTL 2009.09.24 10:54:23
@tjunior: "és helyreáll a világ rendje, a Juve a táblázat tetején :D." Tudod te mikor voltak utoljára a táblázat tetején? Igen-igen a Serie B-ben. Na az volt az igazi rend. :-b Este a Genoa két bucival küldi haza a zebrákat.

@nalazo: Ibrahimovic? Az a disznó által lelegelt mákültetvény, aki a Puskásban a 94. percben... Ááá haggyuk, most is rémálom ha rá gondolok.
LTL 2009.10.01 12:03:55
@kroos: Passz. De keress rá gugliban, biztos találsz majd millió oldalt. Pár éve néztem, és rohadt sok pálya volt fönt a neten.
Huszonegyre lapot húzunk, és sasként szárnyalunk tovább a Rorschach tudat határmezsgyéjén, miközben már Amerikában is legálisan fogyaszthatunk alkoholt. Kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a…..
14 éve volt két csatorna, 'oszt jónapot, ha azt mondtam volna, streamelned kell a Grasshoppers-Fradit, néztél volna, mint ponty a szatyorban. Most sokan erre készülnek, hogy láthassák az utóbbi évek legnagyobb klubsikerét arató Debrecent, amely annyi idő után képviseli…..
Elsőzni csak nekünk szabad, meg a Genoának, egyébként győzelem formájában szerezte meg első pontjait a Roma és a Chievo, itt a szezon első mesterhármasa (Di Natale színezte ki a Cataniát), hét hónap után első gólját szerezte Trezeguet, és legfőképp itt az első poszt, ami…..
LTL 2009.09.15 14:36:17
@nalazo:
Szerdán az alábbi meccseket láthatja egy UPC előfizető:
18.45 Sport 1 MTK II - FTC magyar kupa
16.30 Sport 2 Porto - Leixoes portugál bajnoki
14.00: SportKlub Vitoria - Palmeiras brazil bajnoki ismétlés
2.15 SportKlub Velez Sarsfild - Boca Juniors Copa Americana
Plusz egy csomó bajnoki összefoglalót.

De amire te igazán kíváncsi vagy, azt csak a Dagi tévé adja. A kínaivázák (gyk. köcsögök) ingyen kínálták a meccseket, feltéve, hogy a szolgáltatók 2 éves szerződést írnak alá velük.
No Comment. De jár a tökönrugás az UEFA-nak is, aki ilyeneknek adta el a jogokat.
David Beckham összeráncosodott, és megvénhedt vala. A digitális magyar futball könyvtár – minden népsport és grundfoci lelőhelye – egyszerűnek szánt kérdéssort tett közre weboldalán, melyet most nagy örömmel utánközlünk. A megfejtők között NDK hangszóró nem,…..
Az 1994-es futball-világbajnoksággal kapcsolatban felesleges azzal traktálni a világ legjobb focijával foglalkozó blog szakértő olvasóit, hogy egy kihagyott büntetővel ért véget. Az már érdekesebb, hogy egy szintén elhibázott büntetővel kezdődött: a nyitóünnepségen a show…..
LTL 2009.09.07 16:39:01
@montipájton:
Nem urban legend.
Ha megnézed a közvetítést, látod, hogy az égő nyílvessző átrepül a cél fölött, és mögötte esik le. Igaz, akkor már nem látszik olyan élesen, mert messziről mutatták, de a sötét égbolt előtt elhúzó halvány lángoló csík egyértelmű. Egyébként is volt egy másodperces "hatásszünet" mire a lángot kívülről begyújtották.
Ha hazaérve egy biszexuális stewardess ikerpár vár minket egy szál bugyiban, hideg sört kínálva fel, a magyar ember azonnal elkezdi méregetni, előírásszerű magasságú és keménységű-e a hab. Vannak ártatlanul őszinte örömforrások az ember életében, engedtessék meg, hogy az…..
Még ma is kristálytiszta emlék, amikor a belgák elleni iksz után - péntek délben - percenként frissítettük a teletextet, hogy megtudjuk, kik lesznek a Fradi ellenfelei. Nincsen nekünk vágyunk semmi, csakhogy ezt most is megtehessük. Igaz, már csütörtökön és tv vagy monitor előtt.…..
A Limerick Madness Baráti Kör nyilván várja már az előző fordulóban kidobolt verseny eredményét, így nem is húzzuk az időt - olyan sokáig. Két tucat pályamű érkezett újjáéledő Ronaldo témakörben, melyek elemzéséhez a kurátorok nagy műgonddal álltak neki: egyikükben a…..
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
Sweet sixteens&Rorschach forever; keressük popp (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
LTL 2009.04.23 12:04:11
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
LTL 2009.03.30 11:27:52
Remélem nem fotóznak le esés közben, mert nagyon sz@r Rorschach-teszt lesz belőle az NST-n!
Volt itt nemrég egy poszt, amelyben a Bundesliga kabalaállatait mutattuk be nagy sikerrel, ezért mindenképpen folytatni szerettük volna a kezdeményezést, de Olaszországban foci van, úgyhogy semmi szükség idióta plüssállatokra a pályák szélén. Stadionokra már sokkal nagyobb…..
LTL 2009.03.28 14:06:45
Ahoj _Benito!
Grtaulálok a cikkhez, szinte tökéletes. Megértem, hogy csak a jelenegi első osztályú csapatok stadionjait sorolod fel. Remélem egyszer megírod az "ami az előzőből kiamaradt" post-ot is.
Pár tipp:
Ancona: Stadio del Concerno 23.983 A város szélén van, de nagyon csinos ékszerdoboz.
Ascoli: Stadi Cino e Lillo Del Duca 20.000 Kis város, vagy hodály, de volt A-ligás is.
Avellino: Stadio Pertenio 26.308. Zöld-fehér olasz csapat! Ez is kis város, nagy stadion Nápoly közelében.
Bari: Stadio San Nicola. 58.270. VB-stadion. Most is itt fog Olaszország játszani. Ja, és ők mondták 90-ben a nápolyban elbukott elődöntő után, hogy megmutatják, hogyan is kell igazából szurkolni. Egyébként szép stadion, csak kétlem, hogy megtelne.
Brescia: Stadio Mario Rigamonti 16.308. VOlt ez is első osztályú pálya. Érdekessége, hogy a lelátó (kicsi) és 14szög alakú!
Empoli: Stadi Carlo Castellani 19.847 Fedetlen betonteknő.
Livorno: Stadio Armando Picchi 19.238 Élvezet itt egy Lazio vendégjáték. A livornói szurkolók totál kommunisták. Itt tuti nem látsz Duce, vagy Mussolini emlékművet. Egyébként ez is egy romos betonhodály futópályával. De volt legalább serie A pálya.
Messina: Már másodosztályban sincs a csapat, pedig nemrég még egyike volt a 3 elsőosztályú szicíliai csapatnak.
Modena: Stado Alberto Braglia 20.507 Szép ékszerdoboz a történelmi belváros peremén. Ez egyben a pályája a Sassuolo.nak is, ahol Filkor játszott, akarom mondani volt kölcsönadva 2007-08-ban.
Parma: Stadio Ennio Tradini. 27.906 Sokáig első osztályú, régebben UEFA meccseket is játszottak itt. Tavaly itt lett bajnok az Inter hála az égnek, és Ibra duplájának. A stadion maga egy fehér betonkaréj, ami emlékeztet a parmezánra.
Piacenza: Stadio Leonardo Garilli 21.608 Rettenet. Egyrészt itt is van futópálya, másrészt a pálya úgy néz ki, mintha időnként építettek volna mellé egy lelátót. Aztán mégegyet. Meg mégegyet. Mondjuk így sincs teljesen körbekerítve.
Pisa (ejtsd: Píza) Arena Garibaldi - Romeo Anconetani 17.000 A szokásos futópályás, egyik oldallelátó fedett, de csak 400m-re van a híres ferde toronytól.
Salernitana: Stadio Arechi 37.245 Egy csapat, amit egykoron Zsengellér Gyula is edzett. Talán akkor megtelt ez a stadion. Kétlem, hogy ma megtelne. Aki röhögni akar, keressen rá a Gugli/Maps-en. A pályát gyakorlatilag a környező utcák közé szorították be. Ha hozzáteszem, hogy ezek az utcák egy szabálytalan ötszöget alkotnak, akkor már lehet sejteni mire gondoltam.
Trieszt: Stadio Nereo Rocco 32.454 Erről három dolog. 1, A történelmi Magyarország Serie-B-s stadionja, 2, ami ki tudja mikor volt A-ligás, és 3, kör alakú az alaprajza!
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..