Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElCid

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÉrEm A vértelen forradalom 2011.08.26 10:21:00
Nézem a híreket, és látom, ahogy Líbiában a felkelők átveszik az irányítást. Leszámolnak egy mindenképpen hibás és elnyomó rendszerrel. Ezek a forradalmak söpörnek végig az egész Észak-Afrikai területen. Líbiában több tízezer ember adta az életét, hogy véget vethessenek…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
ElCid 2009.10.29 08:12:16
@KomplexSokaság: Azt kell mondjam, hogy egyet is értek meg nem is, mind a kommenttel, mind a cikkel. Mert valóban, mi rossz lenne abban, ha valaki megörökíti az adott pillanatot magának. Ebből lesz aztán a fotóalbum, amit mutogathat az unokáknak, elmondhatja milyen volt ott lenni, és legalább lesz valami fogalma az unokának, hogy hogyan is nézett az ki. Mert lehet, hogy a neten van fenn ezer kép arról a tankról, de más azért azt a képet nézni, amit te készítettél saját magad róla. Gondolatébresztő, átélheted újra a pillanatot.
Az megint más lapra tartozik, hogy sokan tényleg csak azért mennek el mondjuk egy kiállításra, hogy elmondhassák ott voltak. Nem igazán érdekli őket a téma (lehet nem is tudnak sokat arról, amit látnak), csak legyen dokumentálva, hogy ott voltak. Az tényleg agyatlanság, értelmetlen pixelgyártás. Akkor már inkább őrizze meg a belépőjegyet.
És itt kapcsolódnék a kommenthez is. Mert az első esetben érzed azt a bizonyos "rezgést", mivel érzelmileg kötődsz az alkotás témájához. A második esetben viszont semmi ilyenről szó sincs.
ÉrEm Bő Kasza Vezetőknek 2009.08.19 13:37:00
Bár már nyilván mindenki unja, de ejtenék néhány szót a nem oly régen kipattant, azóta meg persze már alaposan továbbgyűrűzött BKV végkielégítésekről. Nem is annyira arról, hogy milyen arcpirító, hogy egy filléres gondokkal küszködő vállalatnál, amely ráadásul alaposan…..
ÉrEm Bizalomvesztés 2009.03.18 11:02:41
Nemrégen olvastam, hogy a bankok nemzetközi szinten is szeretnék cserélgetni egymással a BAR listás adatokat. Persze értem én, hogy nem mindegy nekik, kinek adnak pénzt, és hogy az EU-n belül persze mindenki szabadabban kérhet hitelt külföldön is. Viszont ez egy picit a másik…..