Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oregdiak

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis,…..
oregdiak 2015.02.20 16:53:19
@Magg.: Teljesen fogyaszthatatlan a dumája. ami szörnyűbb, hogy mindezt el is hiszi.
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Fannit kint tudja hagyni.
A nyálas nagyképűségénél, már csak az arca nagyobb.
Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért…..
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
oregdiak 2015.02.18 11:10:08
@oregdiak: Utolsó mondat helyesen:A tepsiszájú meg csak kussolt, mert érezte, hogy a malacka is a riválisai közé tartozik, mert észben és érzésekben simán veri a taplót
oregdiak 2015.02.17 22:26:29
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egyenlőség esetén Ő dönthet kire kerüljön a zöld kendő.
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
oregdiak 2015.01.12 18:40:10
@vastyúk is ..:
Ami azt illeti, a ki erdélyi szukán van egy két réteg vakolat. Reggelente amikor felébred-és mutatja- saját maga öreganyját láthatja.
Remélem ZSU kihívja és kinn hagyja!
Szőlőművelés Ez így működik 2012.06.22 10:13:00
A mezőgazdaságban a "biztosan ott lesz holnapra" kifejezést kb. annyira kell komolyan venni, mintha egy arab kupeccel egyeznénk meg bármiben Marakesh egyik sikátorában. Ennek folyományaként a "jó, akkor a jövő héten megbeszéljük, hogy mikor lesz esedékes" szófordulat simán…..
Az RTL Klub már régóta tervezi, hogy egy új, nagy költségvetésű adóval tarolja le a piacot, az RTL2 indulását azonban lassan egy éve halogatják. Legutóbb idén április elejéről őszre halasztották az új adó kilövésének idejét a viharos reklámpiaci helyzetre hivatkozva.…..
Sok jó nagy marhaságot hallottam már életemben, ezek között azonban talán a legnagyobb a savra szüretelés elmélete. Több, elismert szakirodalom szerzője is elmehet a kurva anyjába, mert nagyjából amit ebben a támakörben összehordtak, az a hozzánemértő gyökérség és a a…..
oregdiak 2012.01.25 11:55:33
@Szomjas Gödény:
Az elejéről: Valóban úgy van ahogy írtam, csak a nyugdíjba menetelem után(7éve) kezdtem neki a szőlő rendbetételének Ócsa környékén. Előtte nem volt időm, mert napi 12 órát dolgoztam egy külszíni bányafejtésen. A szőlőművelőket, csak apám barátait, vagy azok rokonságát ismerem. Mint tudod a Kiskunság a Duna-Tisza köze és én annak is a felső felében élek.
Ez a blog, amelyet a Rambó indított, sok érdekes figurát hozott össze. Inkább, csak a hsz.-eket olvasom és ritkán reagálok. Nagyon jó hsz-ek vannak, élvezem a különböző helyről, vidékről jött kommentelőket.
Visszatérve a kérdésedre, nálunk a Babádi Állami Gazdaság borászata volt, de azt megvette valaki és az enyészeté lett, amit sajnálok.
További jó egészséget kívánok mindenkinek a kezdődő tavaszi munkálatokhoz.munkálatokhoz
Az irtózatos aszály ellenére szépen növekszik a szőlő, legalábbis ami a beállt rizlinget illeti. Mivel a meteorológia azt hitte, hogy ez a hét esővel fog eltellni és közben 25 fok körüli meleg lesz, ezért megpermeteztük a szőlőt Quadrissal, ami a szőlő leveléhez kötődik…..
Szőlőművelés Ültetés 2006.05.03 09:38:00
Ez a leírás a gödrös ültetés folyamatát mutatja be, ún. "konténeres" (földlabdás) oltvány esetén. Szabadgyökerű oltványnál is használható. Az ültetés folyamata 1. Készíteni kell egy gödröt, amelybe az oltvány kerül.…..
100 szó Válaszok 2008.06.18 15:19:00
A beérkezett emailek és blog bejegyzések szerint ezek a kérdések foglalkoztatják a hallgatókat leginkább:Nálam fura karakterek jelennek meg az emailben.Sajnos az email technológia nem teszi lehetővé 100%-os megoldás készítését. A karakterek megjelenítése nagyon sok - általunk nem…..