Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilvi333

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elolvastam a cikkedet arról, miért baromság a most alakult Családtudományi Társaság álláspontja a házasság előtti szexuális kapcsolatokról. Meg a moziban a filmek, meg az élettársi kapcsolatok. Első blikkre Bulgakov Mester és Margaritájából Woland professzor jutott eszembe a…..
szilvi333 2012.03.23 00:04:20
Kedves Lord Valdez, Avatar es Dobray,
igazan kicsinek erzem magam ahhoz, hogy ezekbe az intellektualis magassagokba szalljak Veletek.
Mas oldalrol probalok kozeliteni.
Szerintem egyikonk sem latta meg az igazsagot, de biztosithatlak hogy legkesobb 80 ev mulva mindannyian meg fogjuk latni es tapasztalni a sajat borunkon ;) ha ez megnyugtat :)
Hogy mi lehet az igazsag ?
A vallasok jo resze jellemzoen egy-egy “nagyon okos, vagy megvilagosodott” ember velemenyet tukrozi. Buddha mar csak tudja. Mohammed meg jobban tudja.
A Katolikus Egyhazat is egy „szemely“ alapitotta, de kulonbsegkent O volt az egyetlen vallasalapito, aki magarol azt allitotta, hogy Isten. Vallast alapitani igy nem celszeru, mert ezert a kijelenteseert meg is oltek. DE! Jezus a bizonyitekkal is szolgalt arrol, O kicsoda. Csodak, halott tamasztas, es a legnagyobb: a sajat feltamadasa. Mikor csinalt ilyet Mohammed?
De hat ez regen volt gondolom, ki tudja biztosan hogy ugy volt-e, igaz?
Azert a tudomanynak erdemes hinni, hiszen az kezzelfoghato.
Kerek szepen valamit, amit meg tudok fogni kezzel, MA.

Tessek, sok szeretettel:
magyarkurir.hu/hirek/nincs-magyarazat-nasa-vizsgalta-guadalupei-szuzanya-kegykepet
www.therealpresence.org/eucharst/mir/english_pdf/Lanciano1.pdf

Utobbi magyarul: Az Oltariszentseg atvaltozasa élö szivizomsejtte. 1300 eve tortent, de ma mar megvannak a laboratoriumi feltetelek a vizsgalatra. A sejtek meg mindig élöek. A WHO Vilagegeszsegugyi Szervezet az elso vizsgalatokat valoszinuleg meg akarta cafolni, ezert vizsgaltak ujra 15 honapon keresztul a laborokban, de tobb mint 500 vizsgalat utan be kellett latniuk, hogy erre nincs magyarazat…

Honnan tudhatnam, en porszem.
De ha igaz, hogy a Mennyei Atya Sajat Fiat azert kuldte, hogy megmutassa nekunk a Hozza vezeto utat – ami nem konnyu, nem a’ltat, es az orokkevalosaghoz kepest 1 masodpercnyi eletunk ne egy orok pokolban, hanem vegtelen szeretetben folytatodjon, akkor helyenvalonak tudom erezni meg a cunamikat is, ha abba az iranyba tereli oket, hogy felfogjak, mennyire ki vannak szolgaltatva, es barmelyik pillanatban veget erhet a foldi eletuk, es hogy tulajdonkeppen van halal, es mi is a lenyeg itt es most? Hogyan szeretnenk elni? Mit rontottam el, es miert szeretnek bocsanatot kerni? …

Ha ez mind igaz, akkor igaz Jezus tanitasa is, mert akkor O az EGYETLEN valaha elt „ember“, aki az igazsagot annak a teljessegeben ismeri.
Nem parancsolgatott.
Nem kezdett el vitazni, hogy bebizonyitsa, O jobban tudja.
Nem azert jott, hogy kiralykent tiszteljek.
Nem a foldi elet elvezeteit hajhaszta, hiszen Neki minden „jart“ volna. De nem ez a lenyeg. Az ellenkezoje.
ALAZAT.
Szolgalt. Szeretett. Szenvedett,
tobbet mint barmilyen valaha is elt eloleny ezen a foldon.
Hogy megmentsen.
Az igazi szeretet a szenvedesben ismerszik meg.

szeretettel: Porszem.