Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ksg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
Subba Szállj szállj magasra 2009.03.18 12:02:00
Oroszország nagy ország. Mennyire lehet idegtépő, mondjuk a Vlagyivosztok és Kalinyingrád közötti több órás repülőút? Utasként még hagyján, de légi utas kísérőként?! Ne vicceljünk már… mert az egy dolog, hogy a pilóták csont részegen élvezik ki a robotvezérlés…..
"A kacsapástétomra is rá lehetne írni, hogy nyomokban kacsát tartalmaz. Fotó a Lidl-ből" - írta Lukit. Mintha nehezményezné, hogy miért arról az összetevőről nevezték el a nyálcsordító terméket, amelyiknél két húsféléből is több van benne, nevezetesen…..
 Két hétre előre minden nap betelt a naptárában. Sziasztok ! Megosztom veletek az én kis történetemet: Kb másfél éve költöztem Pestre más országból. Első albérletbe lakótársam volt, de mivel nemsokkal azelött szakítottam az exxel ( akivel mellesleg együtt éltem 3,5…..