Regisztráció Blogot indítok
Adatok
japa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1991. szeptember 24-én, ezen a napon jelent meg a Nirvana második, Nevermind című nagylemeze, amiről a korabeli sajtó először alig vett tudomást. Azóta viszont nem csak, hogy az akkori fiatal generáció meghatározó anyaga lett az album, hanem az igazi klasszikusok közé emelkedett a…..
japa 2011.09.24 19:32:45
@meszi: Tudod épp nem sokkal voltunk egy rendszerváltás után.Mi még csak orosz tanulhatunk mint idegen nyelvet,utána mire kialakult az új nyelvoktatás az iskolákban mi már felnőttünk...Épp ezért hidd el nekem nem az akkori emosok hallgatták rongyosra ezt a lemezt,sőt,egy tisztességes házibuliban legalább a fél lemez lejött és mi marha jót buliztunk rá úgy hogy az esetek 80%-ban segédlila fogalmunk nem volt még arról hogy a szövegek miről szólnak.Mivel nem értettük nem is igazán azonosulhatunk a szövegi résszel,csak éreztük hogy...na ez az amit nem lehet elmondani,de jó volt hidd el nekem,inkább buli mint sarokban gubbasztós görbe hátas búsulás.
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
japa 2011.04.01 17:52:49
@spyderman: Alkoholizmus-drogfüggőség-balesetek.Beletrafáltál a "szentháromságba".Ha elszívok 2 doboz cigit/nap(egyébként nem de ez mindegy) attól még nem megyek 130km/val forgalommal szemben hogy aztán én túléljem(mert ugye a "részegek"szerencséje) a másik meg autosthol,családostól ott maradjon.Nem képzelem magam a bosszúálló Rambo-nak,Schumacher-nek sőt még a sátánt se láttam magam előtt soha.Ha megfelelő kultúrával rendelkezek,nem ártok magam kívül senkinek és szerintem ez az a hiányosság amit pótolni kellene.Láttam már szülőket dohányozni a gyerektől pár centire étteremben vagy autóban.Kismamákat a szülészeten a leendő apával beszélgetve és még sorolhatnám.Na itt vagyunk nagyon lemaradva...és ha lehet ne a tb-ráfordításokkal példálózunk mert egy részről én is fizetem más részről ennyi erővel üldözzük a chipsen,kólán és sültkrumplin élő tv és számítógép előtt fekvőket is.
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..