Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Athe

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapírgáló Magazin Cím nélkül 2011.06.04 13:04:00
„Tekintettel a súlyos, élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenességre, a terhesség megszakítása genetikai szempontból indokolt.” – így hangzott a halálos ítélet. Meglehetősen sok, 3% az esélye annak, hogy a gének valamilyen ismeretlen okból kifolyólag…..
Athe 2011.06.13 14:34:12
Athe 2011.06.15 22:57:26
@csib: Tök hülyén érzem magam, hogy ilyen rosszul időzítettem a kommentemmel, szóval ez lenne a legeslegutolsó, ami miatt haragudnék, nagyon szíven ütött ez az egész, és tényleg sajnálom.
Mindenkinek van egy kedves jótanácsa, ha gyereknevelésről van szó. Még annak is, akinek nincsen gyereke, hiszen mindenkinek van egy barátnője, rokona, kollegája, szomszédja, aki nem átall kis kulisszatitkokat és nagy igazságokat megosztani tapasztalatlan ismerőseivel a gyerekgondozás…..
KPI:tömeg: 7490 ganyajegy: 1fog: 0 (???)kaja: reggeli: tápszer, tízórai: gyümölcs; ebéd: zöldség/husi; uzsonna: gyümölcs + gabona vagy tápszer; vacsi: tejpépszuszi: f9-n8-ig, napközben 2x 1-1,5 óra vagy káoszruha: 74-es kezd kicsi lenniaktivitások: felállás majd elesés,…..
KPI:tömeg: 6030 ganyajegy: 1fog: 0kaja: reggeli, tízórai: tej; ebéd: zöldség/gyümölcs; uzsonna: milupa + gyümölcs; vacsi: tej + tejpépszuszi: 9-6-ig, délelőtt 2 óra, dél körül fél óra, délután 1-2 óraruha: 68-asaktivitások: sikoltozásos nevetés, fordulás hátról hasra…..
... természetesen még nem a holland útlevéllel. Olyan egyszerűnek tűnt, hogy végül mégsem lett olyan egyszerű. Hogy majd odamegyek. Két nyomorult papírral, az anyakönyvi kivonattal és az apaságival. Hogy még le se kell fordítani, mert beszélnek a követségen magyarul. Lári-fári.…..
Ez lesz Adél személyiében a kép, szerintem ultracuki!..
Athe 2010.03.22 15:55:45
Nagyon nehéz objetíven horoszkópot nézegetni abban az esetben, ha az ember ismeri az illetőt, akiről szó vagyon. Képtelenség ugyanis elvonatkoztatni a fejünkben lévő tudástól, emélkektől, gondolatoktól.Egy bébinek is van személyisége, ez nem vitás! Ezért aztán nem néztem meg…..
Minden valamire való magazinban van buta horoszkóp rovat, ezért lesz itt is, de ennek nem kell feltétlen ostobaságnak lenni, hiszen mindez csak egy emberkének szól :)Így néz ki ma (most 14.00-kor) az égbolt: Amit eddig lehet látni, az a bolygók elhelyezkedése az égövi jegyekben,…..