Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Justice

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Lazulás Izraelben 2009.09.15 14:25:00
Jó. Lőnek, robbantanak, dögmeleg van, de azért ez laza!..
Nekem is elég nagy problémám a sok elsárgult, elszíneződött elem, lévén egyes készleteim lassan harminc évesek lesznek. Érdemben még nem nagyon mertem hozzányúlni, vagyis egész pontosan tettem egy kísérletet, mikor a 6691-es helikopterem vöröskeresztes és reménytelenül…..
Igazi megszállott arcnak, vagy sokkal inkább durva nördnek kell lenni ahhoz (lásd a nyitókockákat, hehe) , hogy valaki 1500 órát arra toljon, hogy lego-emlékművet állítson a lassan már távolmúlt zseniális és 8-bites játékainak. Pacman, Exorcist, Mario, mintha Angelday…..
dr. Justice 2009.08.25 12:58:36
Bár ez nem egy énblog, offtopicnak lenni ér egy kicsit, idetűzöm, hát.Amikor még nagyon másik csajjal jártam, mint most, az ő családi kutyájuk és kicsit az enyém is volt, imádtam, és hát kicsit belé is szerelmes lettem. Sajnos az eb már tökre meghalt és el sem köszöntem tőle,…..
dr. Justice 2009.08.19 15:09:36
és ha elmentek a www.brickgun.com/; oldalra, akkor egészenmás, de egész fasza dolgokat találtok.
Listákat írni jó, már persze ha van türelme az embernek meg is írni, nemcsak kitalálni, hogy kellene egy lista arról, hogy.  A napokban voltam olyan rendes magammal, hogy 1977-től végigpörgettem a brickset.com-ot és kigyűjtöttem, mik azok a készletek, amelyeket mindenképpen…..