Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simon le bon

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kapitalizmus megroggyanása a piac bizonyos szereplőiből, úgyismint a bankszektor és az autóipar, hisztérikus reakciókat vált ki. A Volkswagen Fáy utcai szervizében annyira pánikba estek, hogy amikor nemannyira naiv ügyfélnek nem tetszett a javításra adott árajánlat,…..
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
simon le bon 2009.05.04 14:36:42
simon le bon 2009.05.04 14:31:02
3mp
Egy svéd diák, bizonyos Tomas Nilsson munkája ez az animációs film, amelyet a Linköping Egyetemen kapott feladatul. Helyes grafika, jópofa poénok, vidám hangulat megmosolyogtató ötletek, jobban nem is indulhatna a hétfő reggel. Get inspired! via:scaryideas.com..
Az Alba Volán játékosai délelőtt találkoztak a pályánál, hogy búcsút vegyenek a hajnalban elhunyt Ocskay Gábortól, írja a klub hivatalos honlapja. A pálya zarándokhellyé változott, a szurkolók mécseseket gyújtottak, együtt gyászolják az elhunyt játékost. Többen is…..
simon le bon 2009.03.25 13:36:42
RIP