Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázsbalázs (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha maga az órakészítés nem is feltétlenül Svájcból ered, hazájának azonban mindenféleképpen az alpesi országot tekinthetjük. Közismert, hogy az ország ma többnyelvű, és természetesen a múltban is az volt, az egyes népcsoportok (ha egyáltalán lehet még erről beszélni)…..
Balázsbalázs (törölt) 2009.11.12 14:09:39
@swiss watch: igazán nincs mit!
Tudod, amikor valaki vevőt keres a portékájára, akkor nem elég ha korrekt. Jó ha annak is látszik.
Balázsbalázs (törölt) 2009.11.11 13:03:08
@Úlfhéðinn: úgy látom, nem csak nekem tűnt fel és úgy látom, a tisztelt bloggazdát kurvára nem érdekli.
9288,2 kilométer: pontosan ennyit kell megtennie azoknak a bátor utazóknak, akik vállalkoznak az egész Oroszországot átívelő vasútvonal megtételére. A transzszibériai vasút méltán legendás: a Föld leghosszabb vasútvonala a Moszkvát és Vlagyivosztokot összekötő sínpár. A…..
Balázsbalázs (törölt) 2009.11.12 14:07:17
@Sün! balázs: Jaj dejó!
Vilagszerte keresgéltem, mi lehet a négyes metró oka.
Már mindefelé jártam, így Szibériában is, így kerültem ide.
SOHA nem mertem arra gondolni, hogy a fátyol ebben a blogben lebben fel!
Hála Néked, sünbalázs!
(te szerencsétlen szellemi nyomortanya)
Megírta a Blikk, hogy Varnus Xavér perel, 25 milliót kér, mert nevét és tehetségét adta a Hal a tortán sikeréhez, erre csak azért is rosszat írtak róla az újságok. És mégis kit akar beperelni Magyarország egyetlen bulvárkompatibilis orgonaművésze? Hát a műsort gyártó Paprika…..
Hagyó Miklós csak akkor aktivizálta szuperhős-szkinjét, amikor a dimenziókapun át kilépő katona fejbe lőtte Tóth Lüszit. Hagyó Miklós kevésbé ismert oldala Miközben szuperöklével kidöntötte az agyvelővel bőségesen beborított falat, folyamatosan tűz alatt tartotta a kapun…..
Az Aquaworldben a 2900 forintos élményfüdőbelépőt akkor is kifizettetik az emberrel, ha csak szaunázni megy: Az Újpest és Dunakeszi határán lévő Aquaworld vendégszeretetét élveztük tegnap. Szaunázni jöttünk - mondtuk a pénztárosnak, miután jót szórakoztunk a kiíráson,…..