Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ede!

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami "papucsállatka" szerű valami, de lehet…..
A hír ennyi, aki most keres járatot, szerezzen nyomtatott verziót, mert az oldal ugyan bejön, de ha rákeresünk bármilyen járatra, annyit ír ki, hogy An invalid character was found in text content. Line: 627 ø á$é   ø $<.update: Már megy a menetrend...
Speciális kettő-az-egyben ajánlattal kedveskedett Szilvinek a Lidl egy kukoricakonzervvel. Ha horgászni indult volna, lehet, jobban örül a kukoricaszemek között kommandozó csontiknak: Tavaszi salátámat fel szerettem volna dobni egy kis kukoricával, ezért betértem a közeli (Pest megye…..
Ede! 2009.05.13 14:41:47
@Frucsasz: Én se mindig nézem,hogy mit eszem,főleg ha az ágyban félig fekve és olvasva teszem ezt. :)
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
Ede! 2009.03.18 14:21:14
!