Regisztráció Blogot indítok
Adatok
relaxisland

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lilu a Való Világ szerda esti adásában jelentette be a lakók legnagyobb megdöbbenésére, hogy megkavarták az eddig megszokott játékszabályokat, és ugyan még alig költöztek be a villába, de jövő héten két embernek máris mennie kell. A nagy Megmérettetés nevű szeánsz szerda…..
hogyvolt Aranypart - 1x08 2011.09.02 06:11:00
Lassan a végére érünk a második hétnek is, még több réteget lehántottunk a lakók bonyolult személyiségéről, ki tudta például a casting idején, hogy a térdzoknis Csonti ennyire határozott, karakán nő, aki, foggal-körömmel ragaszkodik döntéseihez legalább négytized…..
A legújabb farokméret-helyettesítő mérőszám cégeknél a Facebook oldalukat követők, a Like-olók száma. Ez bizonyos határok között teljesen érthető, hiszen egy-egy cég esetében egyfajta sikeresség mérés az, hogy hányan szeretik, hány rajongójuk van. Igaz, nagyon sok múlik…..
Azt hiszem, az új médiatörvénynek sikerült olyan eredményeket is hoznia, ami az internet egyes részeit idehaza visszalövi a statikus(abb) sajtó korába. Egészen konkrétan arra gondolok, hogy a kommentezés módja és lehetősége az, ami részben megváltozik. Ugyanis mostantól a…..
Sziasztok!   Mindig szörnyülködve olvasom a blogot és rengeteg olyan poszt volt már, ahol teljesen padlóra kerültem mások tragédiája miatt. Nekik sok erőt kívánok, hogy sikerüljön csak a szépre emlékezniük. Az én sztorim nem tragikus, viszont annál kellemetlenebb volt…..
relaxisland 2011.06.23 09:09:48
Éppen délutáni tárgyalásra mentem, amikor jött a hír: közös megegyezéssel távozik az Origo Zrt. vezérigazgatója, Fischer András.Van már cikk a Kreatívon és persze az Origón is, ott elérhető a teljes hír. Én csak nagyon röviden kommentálnám:Elkezdődött. ..
A horoszkópot asztrológiai vakhitnek, a tudományos módszerekkel nem bizonyított orvosi állításokat légből kapott humbugnak nevezi Vágó István. A kvízmester nyíltan kiáll az áltudományos tévhitek ellen, mert azt tartja, hogy azok megrendíthetik a bizalmat a valódi tudományokban. Veszélyesnek –…..
relaxisland 2009.05.07 10:51:29
@jafar: Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha majd odakerül Vágó úr, hogy már nem tudnak segíteni rajta, akkor is ilyen szkeptikus lesz? Egyébként nem tudom mit nyilatkozik összevissza, ő egy közönséges médiakurva, aki pénzért megvehető... Lásd Credithill reklám (az aztán megint csak jót tesz az embereknek)
relaxisland 2009.05.08 08:39:54
"A kacsapástétomra is rá lehetne írni, hogy nyomokban kacsát tartalmaz. Fotó a Lidl-ből" - írta Lukit. Mintha nehezményezné, hogy miért arról az összetevőről nevezték el a nyálcsordító terméket, amelyiknél két húsféléből is több van benne, nevezetesen…..