Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamsika

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy liba és egy malac Hétvége 2010.06.07 16:44:00
Nagyon sűrű hétvégénk volt. Szombaton kezdődött ezzel: Nem, nem ment férjhez a lány (habár most elbizonytalanodtam a képeket látván, mindenesetre nem vettem fel kalapot az esküvőre, jujj). Jon és Nóra volt a gyűrűvivő koszorúspár az Edina és Olivér esküvőjén. A…..
Nem értem, miért, de az első tavaszi fecskékkel együtt a fosós-hányós vírusok is megérkeznek hozzánk (talán túl szép lenne, ha végre csupán a szép időnek és játszóterezésnek örülhetnénk). Így volt ez tavaly és így lett idén is. Nóra bekapott valami szörnyeteget…..
Ha reálisan szeretném nézni a gyermek fejlődését, be kell látnom, hogy sokkal ügyesebb volt, mint okosabb, a mozgásbeli készségek gyorsan fejlődtek nála, de a beszéd lassan és nehézkesen indult be. Mostanra viszont nagyon összeszedte magát és dumazsák lett belőle.Rengeteg…..
Korábbi posztban említettem már, hogy lányom néha furcsán értelmezi a divatot. Újabban viszont teljesen újraértelmezte a hordhatósági szempontokat és javaslatokat mutatott be, mit hogyan kellene hordanom. Íme a Nóra szerinti új trend: Először is jól meg kell vizsgálni minden…..
Átugrom most azt a szentimentális felvezetőt, hogy süt a nap, rügyeznek a fák ..., ezeknek mind örül az ember, viszont van egy nagyon fontos ismertetőjegye a tavasznak, mégpedig, hogy előkerülnek a motorok. Vad motorosok tartják rettegésben nálunk is a környéket, összevissza…..
Igen! Nagy nap a mai! Teljesen elolvadtam.Reggel éppen nagy bundáskenyérsütésben voltam (mivel meghívtuk Jonékat reggelire), Nóri pedig szépen játszott a nappaliban, mikor egyszer csak nagy trappolással kiviharzott a konyhába, hátulról elkapta a lábamat, átölelte, majd azt…..