Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kékvirág

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Heti Vegyes 2009.10.27 08:33:00
Rovatunkat, melyben az aktuális futóeseményeket foglaljuk össze, "Heti Vegyesnek" neveztük el. Kérjük, amennyiben más futásokról is van tudomásotok, jelezzétek nekünk!Szervezett futórendezvények ezen a hétvégén nem nagyon lesznek. Azaz egy mégis, de ez inkább az…..
Futóblog Fejben elfogytam 2009.04.09 12:53:00
Tavaly ősszel a véletlen összehozott egy sporttal, ahol a fej még alapabb dolog, sőt több funkciójában (pl. gondolkodás, forgatás) és aktívabban kihasznált. Bevallom az általánosságokon túl, valódi fogalmam nem volt a tájfutás mibenlétéről. Egy szeptemberi versenyen, ahol még…..
Ha az „utazás-kaland-mérés” hármasának ismétlődéséről valakinek Daniel Kehlmann: A világ fölmérése c. könyve jutna eszébe nem véletlen, az ötletadó ugyanis Humboldt és módszere volt.A NIKE + iPod-ot tudomásom szerint kifejezetten futáshoz fejlesztették ki. Ennek…..
Gondoltam lájtosabbra veszem a stílust, mert a fiúk haragja előbb-utóbb vért kíván majd. Na meg vannak olyan férfifutók, akiknek nem szívesen húzogatnám az orszlánbajuszát, sőt, a legmélyebb tisztelettel adózok teljesítményeik előtt. (Professzionális újságírók szerint ezt a…..
A pénteki szabadnapom remek alkalomnak tűnt az előkészületek megtételére, mert hát a cselendzs, az cselendzs, csak úgy funrunnal mégsem vághatok neki.  Az első és legfontosabb a megfelelő terep kiválasztása.  Kétség nem férhet hozzá, hogy csakis a lakhegyem,  a HHH…..