Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arrival

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..
arrival 2012.07.07 23:05:04
Egy a legkevésbé sem szokványos farmerreklám egy a legkevésbé sem szokványos farmer-kollekcióhoz. Itt nincsenek izzadó, meztelen testek, erotikus vagy szexi pózok, csak néhány fiatal, mosolygós lány színes cuccokban. De mielőtt elmerülnénk a műhóban heverésző lányok ruháinak…..
arrival 2010.10.02 22:27:01
@FashioNiky: Londonban van ilyen bolt, mindig bemegyek, nagyon szeretem a ruhákat. Sajnos még nem vettem semmit, mert nagyon drága :(
Egy póló 30-50Ł között van.
Őszi kabát 200-300 Ł
Farmer 100 Ł körül.

Olyan Ralph Lauren, Tommy Hilfiger árkategória.
Kate Mossról - az általa tervezett - Topshop tavaszi/nyári kollekciójához készült gyönyörű kampányfotókat Nick Knight készítette. Kate Moss ismét csodásan néz ki, az őt körülölelő fény pedig A gyűrűk urából ismert tündéket juttatja az eszembe... ..
Angelina Jolie továbbra is Velencében forgatja legújabb filmjét, de a forgatási szünetekben azért jut ideje a most 20 hónapos ikrekre is.képek: Dailymail Knox:…..
arrival 2010.03.26 12:28:36
@The Strange: igen, írták is egy másik oldalon, hogy a Daily m. elírta. Itt van egy kép ez előző nap volt és itt is Knox-al van , látszik is, olyan fiús, míg a másik lányos, meg neki van fülbevalója is.
justjared.buzznet.com/2010/03/24/angelina-jolie-knox-jolie-pitt-balcony/
Update: újabb képek! A tovább után. Penelope Cruz mostanában kicsit eltűnt a szemem elől, de szerencsére az Interview magazin decemberi/januári számának címlapján viszontláthatjuk őt... ..
A wimbledoni hét közepén ma megjelent egy olvasói írás az egyik újságban, ami betekintést enged abba, hogyan is érezhetnénk magunkat, ha kimennénk, hogy a helyszínen kövessük az eseményeket. Te szeretsz sorban állni?"Létezik egy népszerű mítosz, mely szerint Wimbledonnak…..
Emlékszünk még, amikor Keira viselte ezt a kék Alexis Mabille estélyit, a The Duchess londoni premierjén? A minap pedig Dita von Teese jelent meg egy ugyanilyenben.Nos, kedves Olvasók, döntsetek, ki a csinosabb benne?..
Bár Valentino már nyugdíjba vonult, most egy rövidke kollekció erejéig visszatér a divat világába. Ő fogja ugyanis az Bécsi Filharmónikus Zenekar új évi koncertjére a zenészek kosztümjeit tervezni...Úgy látszik, mégsem élvezi annyira a gondtalan nyugdíjas éveket a…..
arrival 2009.05.13 00:22:26
@...from London: szia, én is Londonból olvasom ezt a blogot :)
arrival 2009.05.16 23:51:06
@...from London: akkor nem lakunk túl messze egymástól, én Wimbledonban lakom, találkában benne vagyok :)
Dolgozom én is.
Az én drága szüleim lassan kezdik megszokni, hogy egy szem leánygyermekükre néhány évenként rájön a mehetnék, és ekkor látogatniuk kell, megnézni, hogy minden rendben van-e, jó helyen él-e a lány, egyáltalán miért is van beleszeretve egy idegen ország idegen városába. 3 éve…..
Michael Jackson megpróbált divatosan felöltözni. Hogy sikerült-e neki, azt mindenki döntse el maga, de azt azért hozzátenném, nem biztos, hogy a legszerencsésebb női (Balmain, 2009 ősz/tél) felsőben parádézni férfi(?) létére... ..
arrival 2009.04.15 17:46:03
@Mbraun: 50 koncert lesz Londonban :)
3 óra alatt el is kelt az 50 koncertre az összes jegy.
Bár szerintem sem fog ennyit bírni ...

arrival 2009.04.17 18:57:29
@SweetCandy: igen, én is akartam venni jegyet, egyik nap kezdték el árulni, reggel 7kor, oda is ültem a gép elé egyből, és 10 ig folyamatosan próbáltam, de nagyon terhelt volt a rendszer, kiválasztottam egy napot, aztán a gép kiírta hogy várjak 30 percet, majd írták hogy már arra a napra nincs jegy. 10 ig így ment, majd 10 kor kiírta, hogy na, akkor már egyetlenegy jegy sincs. Ez kb.1,5 millió jegyet jelent, állítólag másodpercenként 6 jegyet adtak el.
Akkor vágjunk is bele :) Terveim szerint egész nap kerülnek majd fel újabb és újabb sztárok és természetesen a díjazottak is, csak sajnos dolgoznom is kell(ene)...Az első körben Angelina Jolie, Heidi Klum, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Miley Cyrus és Penelope Cruz ruháiban…..
arrival 2009.03.17 15:50:53
@catwoman5: au pair voltam egy évig, majd elküldött a család se szó se beszéd, akkor beköltöztem Londonba, egy barátnőm segítségével sikerült ezt a munkát találnom, szerencsém volt akkor, hogy ez összejött, mert miután a család elküldött nem volt se hol laknom se munkám. Utána szépen lassan, 1 év alatt eljutottam odáig, hogy félállásban már a szakmámban dolgozok. Bár szerintem még egy év mire teljes állásom lesz ott.
Viszont közben kihasználom az időmet, utazgatok sokat,, programokat csinálok, az egyik kedvencem a filmpremierek :) a héten is lesz, 2 is de sajnos dolgozok és nagyon próbálok cserélni de szerintem nem fogok tudni.
arrival 2009.03.17 15:03:22
@catwoman5: szia, 2 éve vagyok kint, igazából egy kávézófélében dolgozom és kórházban is. A kórházat még nemrég kezdtem (mint ápolónő), remélem hamarosan teljes állásban is dolgozhatok majd ott.